>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
No i fajnie, dobrze się to czyta! ;) A transparent mistrzostwo świata, zresztą tym bez płetw też się bardzo spodobało, te brawa po wywieszeniu ???? Oby cały czas do przodu kolego, TKWM!
Dla nas ten Klub, jest niczym Bóg ????
Panowie, Bayern dziś gwałci Wieśniaków? -3,5 ?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Dla nas ten Klub, jest niczym Bóg ????

Panowie, Bayern dziś gwałci Wieśniaków? -3,5 ?
Hehehe, -8,5 od razu. Jaki jedyny argument na jakikolwiek wpierdziel od Bayernu? Lewandowski 12 bramek w 10 meczach przeciw Baumannowi?

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Hehehe, -8,5 od razu. Jaki jedyny argument na jakikolwiek wpierdziel od Bayernu? Lewandowski 12 bramek w 10 meczach przeciw Baumannowi?
Szczerze? Zawsze jak na stadion Bayernu wpada ktoś z dziurawą defensywą jak Brema, to daję duży handicap. Z reguły wchodzi ;) Bayern dawno nie wygrał wysoko, czas na 3 bramy Lewego. Mam nadzieję, że łysy nie zagra, brakuje Ribery&#39;ego ;) Lewy miałby już z 5 goli więcej. Costa bez formy i nie ciągnie tak skrzydłem jak rok temu. Ogólnie Bayern słabszy niż w tamtym roku, ale wydaje mi się, że dziś będzie wysoko. Wtopiłem za dużo na Canadiens w nocy, jak wstałem rano i zobaczyłem wynik, to sprawdziłem w kalendarzu czy nie mamy 1 kwietnia ;)
Lecę pobiegać, wracam na Bayern, powodzonka ;)

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Szczerze? Zawsze jak na stadion Bayernu wpada ktoś z dziurawą defensywą jak Brema, to daję duży handicap. Z reguły wchodzi ;) Bayern dawno nie wygrał wysoko, czas na 3 bramy Lewego. Mam nadzieję, że łysy nie zagra, brakuje Ribery&#39;ego ;) Lewy miałby już z 5 goli więcej. Costa bez formy i nie ciągnie tak skrzydłem jak rok temu. Ogólnie Bayern słabszy niż w tamtym roku, ale wydaje mi się, że dziś będzie wysoko. Wtopiłem za dużo na Canadiens w nocy, jak wstałem rano i zobaczyłem wynik, to sprawdziłem w kalendarzu czy nie mamy 1 kwietnia ;)
Pomyliłeś chyba mecze kolego. Bayern gra dziś z 3 w tabeli Hoffenheim, a nie żadną Bremą

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Jak kojarzę mecze Bayern - Hoffenheim, to Bayern często się męczył, choćby jeszcze za Heynckesa. Do tego Wieśniaki są rewelacją sezonu, w jakiś over ewentualnie można pakować, ale z handicapami na Bayern bym się wstrzymał.

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Pomyliłeś chyba mecze kolego. Bayern gra dziś z 3 w tabeli Hoffenheim, a nie żadną Bremą
Źle odczytałeś mojego posta, ja nic takiego nie napisałem. Równam po prostu Wieśniaków do defensywy Bremy, a że w tym sezonie dobrze wystartowali i poza meczem z Mainz nie tracą dużo, to dziś się zmieni ;)

piotrekks 198

piotrekks

Użytkownik
Co do Bayernu to gram tak:
⚽ Bayern Monachium v TSG Hoffenheim (1. połowa) Powyżej 1.0,1.5 @ 1,55
A do tego dokładam:
⚽ BATE Borisov v Torpedo Zhodino (1. połowa) Powyżej 1.0 @ 1,8
I wychodzi sympatyczne ako 2,79.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Szanse 50:50, mecz 2 drewniaków, choć Cilić odrobinę lepszy w wymianach. Kursy po 1.80 powinny być, a jeśli wystawili takie to jedynie na underdoga trzeba grać
Wczoraj też jeden kolega pisał, że Djoko nie może przegrać z drewniakiem. ;)

Cilić wygląda ostatnio bardzo dobrze w wymianach, zresztą od kilku sezonów do większości spotkań jest bardzo dobrze przygotowany taktycznie. John czasami ratuje się włączaniem trybu maszyna na serwisie, ale zobaczcie co Cilić zrobił z Ivo.

Jeśli tylko Marin wczoraj nie pobalował to luźno to weźmi.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Źle odczytałeś mojego posta, ja nic takiego nie napisałem. Równam po prostu Wieśniaków do defensywy Bremy, a że w tym sezonie dobrze wystartowali i poza meczem z Mainz nie tracą dużo, to dziś się zmieni ;)
Nie odczytałem źle. Skoro jesteś przekonany, że napisałeś poprawnie to po prostu pieprzysz głupoty. Dziurawą defensywę to może Wieśniaki mieli rok temu, ale nie teraz. Nagelsmann tak ich poukladał, że każda formacja ze sobą współpracuje w najlepszy możliwy sposób. Analiza dobra jak na sezon 15/16 a nie obecny. Bayern w tym sezonie oprócz meczu z Werderem nie bawi się w żadne strzelaniny bo ich zawodnicy nie mają takiej formy, a po drugie taktyka Ancelottiego to nie ciągła ofensywa. Identycznie miało być z Koln a wywieźli remis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom