99,9% kibiców Wisły jest bez płetwy i ma w sercu TKWM Ta gimbaza z młyna, która powtarza słowa decyzyjnych jest wygwizdywana co meczJesteś dumą tego miasta, ale z płetwą czy bez płetwy?
Żeby nie było offtop, Roger - jesteś miszczem z tą plażówką! :grin: :grin: :grin:
Teraz to już Ci nic nie da skoro to postawiłeś, ale Granada ma strasznie słabą obronę. Paco Jemez narzucił im taktykę bardzo ofensywną, przez którą w meczach z ich udziałem prawie zawsze pada dużo bramek. Nie gram meczów hiszpańskich średniaków bo często są remisy, ale szedłbym bardziej w Deportivo99,9% kibiców Wisły jest bez płetwy i ma w sercu TKWM Ta gimbaza z młyna, która powtarza słowa decyzyjnych jest wygwizdywana co mecz
Dobra. Nikt nie pomaga, wchodzę w remis w Hiszpanii.
2-0 w setachKolejny dobry bet (tak mi się przynajmniej wydaję )
https://forum.bukmacherskie.com/f35/siatkowka-plazowa-z-rogerem-124151-66.html#post6176191
Mecz do 30min.
Panie mnie nie zawodzą ????Konta - Svitolina 3 sety @2,5
Jak Ci nie wchodzi to masz linkTylko ja mam problem, żeby się dostać na 10 stronę tematu? ????
I o to chodzi, bez spiny oczywiście. W ogóle to co się u Was na trybunach dzieję to jakaś masakra, nie wiem jak teraz po kilku tygodniach, ale jak Śląsk był ostatnio na Reymonta to słychać było ten podział, aż w uszy piekło.99,9% kibiców Wisły jest bez płetwy i ma w sercu TKWM Ta gimbaza z młyna, która powtarza słowa decyzyjnych jest wygwizdywana co mecz
Dobra. Nikt nie pomaga, wchodzę w remis w Hiszpanii.
Minus.Na czutke Ufa @8 0,5j
I sama sie łamie do 15 ????Konta łamie z 15-40 :!: Dajesz :!:
ogarnie to ????I sama sie łamie do 15 ????
Na to liczę. Jest lepsza, ale zadecyduje pewnie głowa.ogarnie to ????