>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
The Machine a kursy jakie były :cool: ?
Ale na co bo nie bardzo rozumiem?
Interesuje się ktoś może UFC? Patrzę na dzisiejsze kursy na walkę Helda z Sanchezem i jestem w szoku. Held to pewnie obok Mameda najlepszy polski zawodnik MMA ale mimo doświadczenia to nadal prospekt. Walczy z weteranem, który mimo tylu walk w UFC ma &quot;zaledwie&quot; 34 lata. Kurs kompletnie z dupy bo wydaje mi się, że przeskok z Bellatora do UFC jest ogromny. Widać to na przykładzie Willa Brooksa, który notabene pokonał Helda w Bellatorze, a po przyjściu do UFC zaczął od ledwo wygranej walki na punkty z wyrobnikiem Pearsonem i dostania w pysk od Oliveiry. Polak od razu wali z grubej rury i według mnie za wysoko poleciał jak na debiut. Mimo, że Sanchez ostatnio lekko się skompromitował z Lauzonem to nie zapominajmy, że mimo porażek w ostatnich walkach to walczył z najlepszymi zawodnikami swojej kategorii, a przegrywał tylko przez decyzje. Mega value moim zdaniem i daję na Sancheza mimo wszystkiego, że życzę Marcinowi podboju UFC

F 129

fascio

Użytkownik
Mullnery w siatę plażowa patrzę sobie 4;1 mowię ale ich zleją formalność minuta później 5;6 ???? wiem ze to jeszcze daleko ale myślałem ze obędzie sie bez stresu
E. 7:9 :-(

brooklynbounce 888

brooklynbounce

Użytkownik
Granada czy Deportivo? Mam freebet na ten mecz i muszę złapać jakiś duży kurs, kto ma większe szanse na zwycięstwo? Ktoś obeznany w Primera Division? ;)

artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Granada czy Deportivo? Mam freebet na ten mecz i muszę złapać jakiś duży kurs, kto ma większe szanse na zwycięstwo? Ktoś obeznany w Primera Division? ;)
Jesteś dumą tego miasta, ale z płetwą czy bez płetwy? :cool:

Żeby nie było offtop, Roger - jesteś miszczem z tą plażówką! :grin: :grin: :grin:

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Rakvere - Sillamae
BEz BTS @2.50 b365

Gospodarze będą całą 2 połowę z przewagą zawodnika, ale to bardzo słaby zespół, 3 punkty po 36 meczach tego dowodem. Goście to solidny średniak ligi. Jest spora szansa.

Otrzymane punkty reputacji: +6
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom