marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
postawione kilka setek ale zawsze ????na óni też jest @5, a szanse 50/50 wg ostatnich doniesień :grin:
postawione kilka setek ale zawsze ????na óni też jest @5, a szanse 50/50 wg ostatnich doniesień :grin:
CieszyLecimy dalej z nba bo 3/3 bez wiekszego znania sie jedynie czasem ogladam ale :
Memphis +Kings 4j
I strzalka
Heheh to drugie fo pa jak Bingham +1,5 :grin:nie caly forumek nie jaki moderator "psotnik" czy jak mu tam przeciez dal "rzeczowa" analize ze Trump nie ma szans, Clinton ma juz pewne zwyciestwo a stawianie kasy na tego pierwszego to glupota :grin::grin:
Znajomy grał parę miesięcy temu po kursie 70 a był chyba jeszcze większy.Jaki byl kurs na Trumpa przed kampania wyborcza? Pare miesiecy temu?
4.50Jaki byl kurs na Trumpa przed kampania wyborcza? Pare miesiecy temu?
?Znajomy grał parę miesięcy temu po kursie 70 a był chyba jeszcze większy.
:grin:Co Ty za głupoty wypisujesz....póżno te kursy zacząłeś śledzić.Chodzi Ci pewnie o fazę gdy zostało tylko dwóch kandydatów.Chyba na marsie,od dwoch miesiecy śledziłem na 365 i byĺ ok 4.50
Dokładnie, wczesniej tego nie widziałem,byc moze i było.:grin:Co Ty za głupoty wypisujesz....póżno te kursy zacząłeś śledzić.Chodzi Ci pewnie o fazę gdy zostało tylko dwóch kandydatów.
Ale Ty też dałeś na Minnesotę przecież. Ja jestem ciekawy czy tutaj zadziała motyw z graniem z dnia na dzień. Rzadko kto z tych średnich drużyn, przegrywa lub wygrywa 2 mecze w 2 dni. Raczej jest tak, że jak ktoś przegra to następnie wygra, więc dziś wypada wygrać Minnesocie ???? Ale to tylko wróżenie z fusów, bo z tym chaosem u Wolves to ciężko o wygranąOrlando Magic - Minnesota Timberwolves 2 @ 2.20
Uwazajcie bo ludzie z FB znow beda stawiac Minnesotke bo przeciez "musza" zaczac wygrywac. Nie dajcie sie zwiesc pseudo ekspertom z dzialu NBA, bo tam to moze 2 dobrych ogarniaczy reszta to zapychacze.