>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
prof 62,1K

prof

Użytkownik
Ale Ty też dałeś na Minnesotę przecież. Ja jestem ciekawy czy tutaj zadziała motyw z graniem z dnia na dzień. Rzadko kto z tych średnich drużyn, przegrywa lub wygrywa 2 mecze w 2 dni. Raczej jest tak, że jak ktoś przegra to następnie wygra, więc dziś wypada wygrać Minnesocie Ale to tylko wróżenie z fusów, bo z tym chaosem u Wolves to ciężko o wygraną
No niestety. Wydawalo mi sie ze jest to druzyna z anspiracjami , ale oni chyba sa fanami tankowania.

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Znajomy grał parę miesięcy temu po kursie 70 a był chyba jeszcze większy.
Haha! Pokaz ten kupon, moze chodzi o kurs 7,0! ;) od jakiegos roku obserwuje kursy ( na bet365)i najwiekszy byl w grudniu 2015r @11. Przed ta data napewno byl wyzszy.
W tym roku na 98% jestem pewnien, ze wiecej nie bylo (nie liczac dzisiejszych kursow na zywo)

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Orlando Magic - Minnesota Timberwolves 2 @ 2.20

Uwazajcie bo ludzie z FB znow beda stawiac Minnesotke bo przeciez &quot;musza&quot; zaczac wygrywac. Nie dajcie sie zwiesc pseudo ekspertom z dzialu NBA, bo tam to moze 2 dobrych ogarniaczy reszta to zapychacze.
Czy każdy nietrafiony zakład z nba potrzebuje 3 osobnych wpisów? W każdym dziale skuteczność jest na marnym poziomie, bo każdy może tam pisać co mu sie podoba, więc nie ma co lamentować ????

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Woori z 23-19 na 23-24 ???? uwielbiam Koree ????

EDIT: a jednak ogarneli ????
Pierwszy raz mocniej przyjrzałem się meczowi w Korei. Naprawdę fajnie się to ogląda, mam wrażenie, że jest w tym wszystkim spora dynamika.

Szajsungi to biorą izi z tego co oglądam.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Nie wierzę, pograłem te Samsungi w czasie 3. seta, że 4. też ugrają, a oni taka komedia ???? 3. wygrali 25-16, zaraz sami tyle zbiorą.

minglee 312

minglee

Użytkownik
Stal Stalowa Wola - Raków Częstochowa 2 @2.00 Zaległy mecz 2 ligi, drużyna z Częstochowy ma apetyt na awans, w tym sezonie jeszcze nie przegrali spotkania, jeśli dziś wygrają w Stalowej Woli to obejmą fotel lidera, z uwagi na to, że jest to 2 liga polska i różne rzeczy się tu dzieją to bez szaleństw ze stawką, ale nie sądze, żeby Raków ten mecz przegrał, w najgorszym wypadku remis

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom