Zaraz nie bedziesz mogl na minnesote patrzec ????Dobra odpalam Netsów bo już nie mogę patrzęc na to co Cavs dzisiaj robią.
Floryda narobiła sporego optymizmu, już przejął prowadzenie w Ohio i N.Carolinie. Floryda strategiczny punkt jak tam wygra to pójdzie już efekt domina w tych najważniejszych regionach. U mnie tylko @ 7,00, szkoda tego 11 ale to zanim w porę ogarnąłem to już pospadało.Ja połapałem po 8 juz jest 4 , rudy to bierze.Choc to babsko ciągle prowadzi...
Jak trampek wygra na Florydzie to wygra,jak nie to dowidzeniaOhio odbiło na red znowu ale jaja !
http://www.nytimes.com/elections/results/presidentgdzie masz z tego live?
Viliams wins super a ile nerwów mnie kosztowało miał 4-1 a wygrał 6-4 to ,można było się załamać jak by wtopił swe podanie na zakończenie meczu ,jestem szcześliwy hokej zabrakło 1 gola trudno ale Ernie wygrało jak przeczułem
wlasnie mozecie zamknac na plus bo ja wlasnie nie caly czas mam 50% straty@5 i @7 na Trumpa, ale @11 też chyba było. Część sobie teraz zamknę, żeby na plus już być.
Czy ja wiem, czy taki dobry.W becie przy @ 2,50 to już całkiem dobry hajs można wyjąć w sam raz przed spaniem, ale nie ma co trzeba mieć na papierze świadectwo zmiany władzy w pełnej krasie :grin:
Po @8 sam złapałem ale widziałem na 100%, że było @10@5 i @7 na Trumpa, ale @11 też chyba było. Część sobie teraz zamknę, żeby na plus już być.