>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [41]

Status
Zamknięty.
randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Taka rozkmina mnie naszla, gosc miliarder, moze kupil sobie fotel? xD
Niezaleznie kto wygra, to @1,1 na Clinton to podpucha, bo jak widac walka jest zacieta.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
No chyba, że pograją tak jak przez ostatnią minutę to mogą jeszcze coś ugrać.

edit:
Posłałem 25 ziko na Trumpa jak było @8.0 mam nadzieję, że mi zarobi na łyche i szlugi ????

domel206 802

domel206

Użytkownik

edit:
Posłałem 25 ziko na Trumpa jak było @8.0 mam nadzieję, że mi zarobi na łyche i szlugi ????

i pomysleć że taka sytuacja może dla Ciebie tak niewiele znaczyć :d

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
i pomysleć że taka sytuacja może dla Ciebie tak niewiele znaczyć :d
No tak Ty pewnie przeżywasz emocjonalnie wyboty u hamburgerów, pewnie śledzisz zzaciekawieniem scene polityczną USA od lat no, a ja debil bo mam to w dupie czy wygra jakas jebnieta demokratka czy stary playboy sprzed lat.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Widzę że od 3 kwarty postanowili, że po co bronić lepiej sobie pobiegajmy i pozdobywajmy punkty. Rozumiem nowoczesna koszykówka, ale naprawdę jedne z lepszych w lidze w tym elemencie muszą robić taką komedię ?
A tak fajnie się ten mecz oglądało w 1 połowie.

P 402

plastelina

Użytkownik

edit:
na tvnie mowia ze wygra i tak Clinton

znak, że trzeba pobrać Trumpa @7 w becie

minglee 312

minglee

Użytkownik
Takie pytanie z ciekawości, mam marne pojęcie o NBA ale ostatnio zacząłem więcej oglądać bo stawiam troche na overy punktowe, która konferencja jest teoretycznie silniejsza?

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Takie pytanie z ciekawości, mam marne pojęcie o NBA ale ostatnio zacząłem więcej oglądać bo stawiam troche na overy punktowe, która konferencja jest teoretycznie silniejsza?
Zachód wg. mnie. Chociaż ze 3 lata temu to był bardzo wyraźny podział. Teraz jest trochę więcej solidnych ekip na Wschodzie jak Atlanta, Boston, Toronto. Ale i tak Zachód.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom