Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
To nie jest argument przemawiający za Isnerem, tylko za odpuszczeniem obstawiania takiego spotkania. W meczu Socka z Granollersem ludzie też napalili się się na Skarpete, a on po prostu oddał bez walki. Później grając debla z tym samym Granollersem wygrał cały turniej.
z obserwacji w meczu ze svitolina + nawierzchnia tutaj sprzyja takim zawodniczkom jak ona + według mnie jest lepsza. No ale zobaczymy, poki co zmierza do 1:0 dla ruski.
mecz Balducci vs Marchetti
Balducci ma już 5*-4 i pare piłek setowych, kurs juz na tamtą około 10. Nagle robi się 5:6 ^_^. Aż jestem ciekaw jak się skończy.\
tak jak myslałem: 5:7 ^_^
Jeszcze 2x DF na końcu ????
Czy mi się wydaje czy ten medvedvev oddaje drugi raz z rzędu seta na podbicie kursu. Wczoraj oddał 1 seta, a potem gładko wygrał 2. Dzisiaj 1 set z palcem w dupie, a drugi połamany...
z obserwacji w meczu ze svitolina + nawierzchnia tutaj sprzyja takim zawodniczkom jak ona + według mnie jest lepsza. No ale zobaczymy, poki co zmierza do 1:0 dla ruski.
Lepsza ogólnie jako tenisistka? Mocno naciągana teza. Vesninie kiedyś wróżono dużo lepszą karierę niż samej Sharapovej, nie wykorzystała potenciału, ale umiejętności to ona ma na prawdę duże.