>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Nie twierdze ze isner nie wygra tego meczu. Ale argument ze to sa koledzy? Serio?
To nie jest argument przemawiający za Isnerem, tylko za odpuszczeniem obstawiania takiego spotkania. W meczu Socka z Granollersem ludzie też napalili się się na Skarpete, a on po prostu oddał bez walki. Później grając debla z tym samym Granollersem wygrał cały turniej.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Ale kurs na Hurkacza poleciał na live przy 2-2 było na niego 1,28 a przy 3-2 dla rywala już 1,11 na Polaka ????
Ktoś musiał mocno pograć na Huberta

R 813

robssson

Użytkownik
Skąd ten optymizm na Bertens, ona poza mączką najlepiej nie wygląda.
z obserwacji w meczu ze svitolina + nawierzchnia tutaj sprzyja takim zawodniczkom jak ona + według mnie jest lepsza. No ale zobaczymy, poki co zmierza do 1:0 dla ruski.

R 813

robssson

Użytkownik
mecz Balducci vs Marchetti
Balducci ma już 5*-4 i pare piłek setowych, kurs juz na tamtą około 10. Nagle robi się 5:6 ^_^. Aż jestem ciekaw jak się skończy.\

tak jak myslałem: 5:7 ^_^
Jeszcze 2x DF na końcu ????

lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Czy mi się wydaje czy ten medvedvev oddaje drugi raz z rzędu seta na podbicie kursu. Wczoraj oddał 1 seta, a potem gładko wygrał 2. Dzisiaj 1 set z palcem w dupie, a drugi połamany...

H 902

hank

Użytkownik
z obserwacji w meczu ze svitolina + nawierzchnia tutaj sprzyja takim zawodniczkom jak ona + według mnie jest lepsza. No ale zobaczymy, poki co zmierza do 1:0 dla ruski.
Lepsza ogólnie jako tenisistka? Mocno naciągana teza. Vesninie kiedyś wróżono dużo lepszą karierę niż samej Sharapovej, nie wykorzystała potenciału, ale umiejętności to ona ma na prawdę duże.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom