Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ja mam zwycięstwo. Będę to kontrolował i może jak będzie po 1 połowie dobrze to zamknę, ale kurs na OKC to żart biorąc pod uwagę obecną dyspozycję Warriorsów
3 mapa to mirage. Obie ekipy bardzo wyrównane bez jakichś skomplikowanych strategii. Będą decydować detale więc nie sądzę, aby faworyzowanie PENTY miało jakikolwiek sens.
OMG ja dopiero teraz się skapnąłem, że popieprzyły mi się nicki Sixerosa i UEFOWilcoxa i do Sixerosa napisałem czemu zmienił avatar hahahahahahahha
Jaki fail ????
Ja mam zwycięstwo. Będę to kontrolował i może jak będzie po 1 połowie dobrze to zamknę, ale kurs na OKC to żart biorąc pod uwagę obecną dyspozycję Warriorsów
To też mnie własnie ten kurs troche zdziwił i od razu linie sprawdzałem stąd było moje pytanie bo wydaje mi się, że takie handi to raczej powinno wejsc.
No właśnie sam dobrze nie widziałem, bo chlipałem zupę, ale komentator powiedział coś w stylu "Paweł Gil nie dał nawet wykonać rożnego". Wiem, że tam przy narożniku stał drugi gościu, ale nie mam pojęcia jak to się ostatecznie rozegrało.
OMG ja dopiero teraz się skapnąłem, że popieprzyły mi się nicki Sixerosa i UEFOWilcoxa i do Sixerosa napisałem czemu zmienił avatar hahahahahahahha
Jaki fail ????