peterkovic
Użytkownik
Ja Tomka pobiorę 1 set jak będzie z 1.90
e: o ile będzie...
Ja też.edit: jednak ide 2x w TSM
złapałem za 2.00, niech się dzieje!Ja Tomka pobiorę 1 set jak będzie z 1.90
rożny. nie rozegraliPanowie, oglądał ktoś inter? Ta ostatnia akcja w rogu to był rzut wolny dla Southampton czy rzut rożny? Co tam Gil pokazał ?
Ja mam zwycięstwo. Będę to kontrolował i może jak będzie po 1 połowie dobrze to zamknę, ale kurs na OKC to żart biorąc pod uwagę obecną dyspozycję WarriorsówOklahoma +12.5 @1.75 do gry chyba co?
3 mapa to mirage. Obie ekipy bardzo wyrównane bez jakichś skomplikowanych strategii. Będą decydować detale więc nie sądzę, aby faworyzowanie PENTY miało jakikolwiek sens.
Millenium +2,5 3rd map 2,05
Millenium 3rd map 2,40
Lekko bo to typowe 50:50 wg. mnie.
Przecież wykonał podanie i gwizdnął wtedy Gil chyba...rożny. nie rozegrali
Pytanie czy grali już nożówkę czy po prostu tak weszli na serwer.TSM zaczyna po ct side chyba.
To też mnie własnie ten kurs troche zdziwił i od razu linie sprawdzałem stąd było moje pytanie bo wydaje mi się, że takie handi to raczej powinno wejsc.Ja mam zwycięstwo. Będę to kontrolował i może jak będzie po 1 połowie dobrze to zamknę, ale kurs na OKC to żart biorąc pod uwagę obecną dyspozycję Warriorsów
No właśnie sam dobrze nie widziałem, bo chlipałem zupę, ale komentator powiedział coś w stylu "Paweł Gil nie dał nawet wykonać rożnego". Wiem, że tam przy narożniku stał drugi gościu, ale nie mam pojęcia jak to się ostatecznie rozegrało.Przecież wykonał podanie i gwizdnął wtedy Gil chyba...
skad te info jak nie bylo nozowki?TSM zaczyna po ct side chyba.
dobre tak wlasnie myslalem ze cisniesz sixerosowi o ta File ale nie chcialem nic gadac hehe a to ufo przeciez, xD ker,a co to milennium robi z ludziOMG ja dopiero teraz się skapnąłem, że popieprzyły mi się nicki Sixerosa i UEFOWilcoxa i do Sixerosa napisałem czemu zmienił avatar hahahahahahahha
Jaki fail ????