>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Panowie, oglądał ktoś inter? Ta ostatnia akcja w rogu to był rzut wolny dla Southampton czy rzut rożny? Co tam Gil pokazał ?

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
3 mapa to mirage. Obie ekipy bardzo wyrównane bez jakichś skomplikowanych strategii. Będą decydować detale więc nie sądzę, aby faworyzowanie PENTY miało jakikolwiek sens.

Millenium +2,5 3rd map 2,05
Millenium 3rd map 2,40

Lekko bo to typowe 50:50 wg. mnie.
⛔
⛔

11:16

Mieli 10:9 i przegrali na force&#39;a i poleciało z górki.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
OMG ja dopiero teraz się skapnąłem, że popieprzyły mi się nicki Sixerosa i UEFOWilcoxa i do Sixerosa napisałem czemu zmienił avatar hahahahahahahha
Jaki fail ????

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Ja mam zwycięstwo. Będę to kontrolował i może jak będzie po 1 połowie dobrze to zamknę, ale kurs na OKC to żart biorąc pod uwagę obecną dyspozycję Warriorsów
To też mnie własnie ten kurs troche zdziwił i od razu linie sprawdzałem stąd było moje pytanie bo wydaje mi się, że takie handi to raczej powinno wejsc.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Przecież wykonał podanie i gwizdnął wtedy Gil chyba...
No właśnie sam dobrze nie widziałem, bo chlipałem zupę, ale komentator powiedział coś w stylu &quot;Paweł Gil nie dał nawet wykonać rożnego&quot;. Wiem, że tam przy narożniku stał drugi gościu, ale nie mam pojęcia jak to się ostatecznie rozegrało.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
OMG ja dopiero teraz się skapnąłem, że popieprzyły mi się nicki Sixerosa i UEFOWilcoxa i do Sixerosa napisałem czemu zmienił avatar hahahahahahahha
Jaki fail ????
dobre tak wlasnie myslalem ze cisniesz sixerosowi o ta File ale nie chcialem nic gadac hehe a to ufo przeciez, xD ker,a co to milennium robi z ludzi

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom