>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
były emocje aż krzyczałem do telewizora xd

chłopie jak były meczowe dla Keja to chcialem zamykac zaklad za 20zl do kolegi mowie, przynajmniej na flaszke z żalu bedzie i powaznie chcialem to zrobic ale zablokowali ???? bo teraz bym chyba naprawde sie zdenerwowal

podsumowując dużo szczescia bylo w tym typie nie spodziewalem sie że Japoniec taki będzie nabuzowany dobrze grali od 2 seta.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Czy ktoś z cs&#39;a przypatrywał się spotkaniu TSM z NRG ? Obie ekipy co mnie bardzo dziwi wybrały Nuke. Kursy bardzo zbliżone jednak wg. mnie TSM to ekipa lepsza. Gramy dwa razy noże więc to ważna sprawa. Niestety nie trafiłem na statystyki nożówek. Jednak mimo wszystko jakoś bliżej mi do TSM.
Ktoś coś ?

loj99 530

loj99

Użytkownik
chłopie jak były meczowe dla Keja to chcialem zamykac zaklad za 20zl do kolegi mowie, przynajmniej na flaszke z żalu bedzie i powaznie chcialem to zrobic ale zablokowali ???? bo teraz bym chyba naprawde sie zdenerwowal

podsumowując dużo szczescia bylo w tym typie nie spodziewalem sie że Japoniec taki będzie nabuzowany dobrze grali od 2 seta.
dobrze ale ten fart jak kei miał piłke meczową i zagrywał a tsonga odegrał szczęśliwie po siatce w linie miazga xd

Otrzymane punkty reputacji: +4
sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Czy ktoś z cs&#39;a przypatrywał się spotkaniu TSM z NRG ? Obie ekipy co mnie bardzo dziwi wybrały Nuke. Kursy bardzo zbliżone jednak wg. mnie TSM to ekipa lepsza. Gramy dwa razy noże więc to ważna sprawa. Niestety nie trafiłem na statystyki nożówek. Jednak mimo wszystko jakoś bliżej mi do TSM.

Ktoś coś ?
Wczoraj oglądałem TSM na nuke z complexity. Po tt strasznie słabo TSM no ale come back po ct z 13-2 na 15-15 i 22-19. Myśle że trzeba po prostu czekac na live i szukać dobrych kursów na drużyne która zaczyna po tt

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Ktoś coś ?
edit: jednak ide 2x w TSM

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom