Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Panowie a co myślicie o Gasquetcie ?
U siebie powinien ograc Amerykanina.
Myślę też nad setem Carreno-Busta z Raonicem.
Lopez, Troicki, Berdych, Sock - niby powinni sobie poradzić
Wszystko ok. Ale ostatnio widziałem go w spotkaniu z Fognini gdzie nie istniał. Potem mial duże problemy z przejściem Roberta i dopiero w tie breaku 3 seta się wyjaśniło. Ja bym uważał.
Wszystko ok. Ale ostatnio widziałem go w spotkaniu z Fognini gdzie nie istniał. Potem mial duże problemy z przejściem Roberta i dopiero w tie breaku 3 seta się wyjaśniło. Ja bym uważał.
A ja ogladalem bdb set z Tsonga. Kapitalnu serwis, tylko glowa zawiodla. A tam bylo o wiele szybciej to raz a dwa Tsonga jest lepszy ale podobny do Socka
Ja, spotkania typu "może się przełamie" czy "kiedyś musi" zostawiłbym na live. Podłoga wolna jak żółw, na dodatek ze specyficznym kozłem. Tutaj mecze nie będą trwać kilku minut, więc bez problemu zdąży się ocenić sytuacje i wybrać najlepszy bet.