>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Kusi grać na Isnera, ale on w tym sezonie przeciętnie, a Zverev mega końcówka roku. Tylko że Niemiec nie jest tak stabilny na serwisie i w TB może nie ogarnąć ???? Co sądzicie?

peterkovic 150

peterkovic

Użytkownik
Ja sugeruję poczekać ze 2 gemy, zobaczyć jak serwis Isnera będzie wyglądał, ktoś tam pisał że ma odcisk na palcu.

Otrzymane punkty reputacji: +5
mateusz190 357

mateusz190

Użytkownik
Ja bym proponował coś w stylu +2.5 gema na Zvereva.
Ewentualnie tie break w meczu, tylko tutaj więcej zależy od Isnera, którego serwis już nie zawsze jest przynajmniej przeciętny.

oxi64 674

oxi64

Użytkownik
Kusi grać na Isnera, ale on w tym sezonie przeciętnie, a Zverev mega końcówka roku. Tylko że Niemiec nie jest tak stabilny na serwisie i w TB może nie ogarnąć ???? Co sądzicie?
Oglądałem mecz Isnera z Paniczem, u Dżona można było zauważyć straszne odciski na dłoni. Jakbym miał grać to na Zvereva

Otrzymane punkty reputacji: +5
marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
W Paryżu nawierzchnia do najszybszych nie należy dlatego uważam, że Sousa może zabiegać Berdycha, który najwyraźniej przechodzi lekki kryzys formy albo najrnolmalniej w świecie jest zmęczony długim sezonem.
W każdym bądź razie mecz będzie ciekawy i warto zaryzykować coś w stronę Sousy.
@4 to w tej sytuacji spore value. Ja zagram za 1 j Sousa win @4.

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Dzięki za info o tych odciskach. W takim razie chyba pójdę +1.5 gema na Zvereva, ew. poczekam do momentu kto będzie miał serwis i może +2.5 będzie dało radę zagrać na Niemca po jakimś rozsądnym kursie ????
Edit: Idealnie, Isner zaczyna więc szansa na +2.5 gema w bet365 jest duża ????

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Klizan - Mahut
Obaj pod formą, Kliżan 6 kolejnych porażek, Mahut 3. Pierwszy ma lat 27, drugi 34.
Ja stawiam Kliżan @2,25 ????

gemsetmecz 927

gemsetmecz

Użytkownik
Klizan - Mahut
Obaj pod formą, Kliżan 6 kolejnych porażek, Mahut 3. Pierwszy ma lat 27, drugi 34.
Ja stawiam Kliżan @2,25 ????
Mecz 50/50 więc obrana droga dobra, tylko że Mahut gra u siebie i to może go dodatkowo zmotywować. Chociaż skilla na pewno nie podniesie, a ten nie jest jakiś wybitny. Klizan słaba forma, wręcz tragiczna, ale seta może urwać. Bardziej w over bym szedł.

F 129

fascio

Użytkownik
Bertens miałaś ten mecz ...
E. Żałosne miła juz ten set grała dobrze to jakieś przywidzenia i niefart podnkoniec .. Svitolina w takim wypadku bierze mecz.

fortunka17 801

fortunka17

Użytkownik
Bertens miałaś ten mecz ...

E. Żałosne miła juz ten set grała dobrze to jakieś przywidzenia i niefart podnkoniec .. Svitolina w takim wypadku bierze mecz.
nie bądź taki pewny jeszcze tutaj się wszystko może odwrócić a ty już księgujesz

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom