Czemu kolba? Ze wzgledu ze sock tyle gra?Z TB bym uwazal. Wolno tu jest jak wiesz.
Mahut wygra, Klizan tak malo gra ze sam ze soba wtopi.
Na dzis : Mahut, Zverev, Kolba
Czemu kolba? Ze wzgledu ze sock tyle gra?Z TB bym uwazal. Wolno tu jest jak wiesz.
Mahut wygra, Klizan tak malo gra ze sam ze soba wtopi.
Na dzis : Mahut, Zverev, Kolba
Lubi takie naw, wymiany dla niego, doswiadczony, powinien ladowac na bh Socka. A Sock sporo gra i chyba blizej mu debla.Czemu kolba? Ze wzgledu ze sock tyle gra?
Wszystko ok. Ale ostatnio widziałem go w spotkaniu z Fognini gdzie nie istniał. Potem mial duże problemy z przejściem Roberta i dopiero w tie breaku 3 seta się wyjaśniło. Ja bym uważał.Lubi takie naw, wymiany dla niego, doswiadczony, powinien ladowac na bh Socka. A Sock sporo gra i chyba blizej mu debla.
A ja ogladalem bdb set z Tsonga. Kapitalnu serwis, tylko glowa zawiodla. A tam bylo o wiele szybciej to raz a dwa Tsonga jest lepszy ale podobny do SockaWszystko ok. Ale ostatnio widziałem go w spotkaniu z Fognini gdzie nie istniał. Potem mial duże problemy z przejściem Roberta i dopiero w tie breaku 3 seta się wyjaśniło. Ja bym uważał.
Nie w tym sezonie ale powodzonka. Jestesmy tu po to by dyskutowac.Ja tam w życiu bym nie zagrał machuta jak klizan wejdzie w swój rytm a w końcu kiedyś musi to może go to poskładać w dwóch setach
Ja, spotkania typu "może się przełamie" czy "kiedyś musi" zostawiłbym na live. Podłoga wolna jak żółw, na dodatek ze specyficznym kozłem. Tutaj mecze nie będą trwać kilku minut, więc bez problemu zdąży się ocenić sytuacje i wybrać najlepszy bet.Ja tam w życiu bym nie zagrał machuta jak klizan wejdzie w swój rytm a w końcu kiedyś musi to może go to poskładać w dwóch setach
A wg.mnie Svitolina to szybko wygra 2:0 ????Svitolina-Bertens over 20,5 gema @1,9
Alior, zawsze ale to zawsze miałem na drugi dzień rano. Nigdy dłużejA bank jaki?
TVP Sport ????Gdzie można oglądać Svitolinę? Bo nawet na BET365 nie ma...
TVP SportGdzie można oglądać Svitolinę? Bo nawet na BET365 nie ma...