>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Panowie a co myślicie o Gasquetcie ?
U siebie powinien ograc Amerykanina.
Myślę też nad setem Carreno-Busta z Raonicem.
Lopez, Troicki, Berdych, Sock - niby powinni sobie poradzić

matiee 407

matiee

Użytkownik
Lubi takie naw, wymiany dla niego, doswiadczony, powinien ladowac na bh Socka. A Sock sporo gra i chyba blizej mu debla.
Wszystko ok. Ale ostatnio widziałem go w spotkaniu z Fognini gdzie nie istniał. Potem mial duże problemy z przejściem Roberta i dopiero w tie breaku 3 seta się wyjaśniło. Ja bym uważał.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Wszystko ok. Ale ostatnio widziałem go w spotkaniu z Fognini gdzie nie istniał. Potem mial duże problemy z przejściem Roberta i dopiero w tie breaku 3 seta się wyjaśniło. Ja bym uważał.
A ja ogladalem bdb set z Tsonga. Kapitalnu serwis, tylko glowa zawiodla. A tam bylo o wiele szybciej to raz a dwa Tsonga jest lepszy ale podobny do Socka

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Ja tam w życiu bym nie zagrał machuta jak klizan wejdzie w swój rytm a w końcu kiedyś musi to może go to poskładać w dwóch setach

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ja tam w życiu bym nie zagrał machuta jak klizan wejdzie w swój rytm a w końcu kiedyś musi to może go to poskładać w dwóch setach
Ja, spotkania typu &quot;może się przełamie&quot; czy &quot;kiedyś musi&quot; zostawiłbym na live. Podłoga wolna jak żółw, na dodatek ze specyficznym kozłem. Tutaj mecze nie będą trwać kilku minut, więc bez problemu zdąży się ocenić sytuacje i wybrać najlepszy bet.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom