Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Hehe, odezwali się wielcy obrońcy moralności.
Jestem dzieckiem i burakiem sprzed kompa, bo nazwałem Kuze piczą, po tym jak miała mecz na widelcu przy wyniku 4:2, a potem mając dwa breaki na 5*:4.
Przynajmniej można się uśmiechnąć ????
Hehe, odezwali się wielcy obrońcy moralności.
Jestem dzieckiem i burakiem sprzed kompa, bo nazwałem Kuze piczą, po tym jak miała mecz na widelcu przy wyniku 4:2, a potem mając dwa breaki na 5*:4.
pierwszy raz kobiecy tenis kolega gral? Jezeli tak to nie polecam, bo w co drugim meczu bedziesz musial kogos wyzywac od picz. To co tu zobaczyles to byl jeszcze pryszcz
pierwszy raz kobiecy tenis kolega gral? Jezeli tak to nie polecam, bo w co drugim meczu bedziesz musial kogos wyzywac od picz. To co tu zobaczyles to byl jeszcze pryszcz
Kiedyś grałem Lisicki, która wygrywała w decydującym secie przy stanie 5-1, swoim serwisie i 40-15. Potrafiła ten mecz przegrać. Nie pamiętam dokładnie z kim grała i jakim wynikiem się skończyło, ale chyba 5-7. To największe cudo jakie spotkałem w WTA
Po kilku latach obserwacji to w tenisie już nic mnie nie zdziwi, szczególnie po tegorocznym występie Bryanów na Indian Wells, gdzie w super tie breaku prowadzili 9:2 i mecz przegrali.
Rojer/Tecau @1.53
Przegrana tutaj może im pokomplikować wyjazd na Mastersa, nie odpuszczą.
Po kilku latach obserwacji to w tenisie już nic mnie nie zdziwi, szczególnie po tegorocznym występie Bryanów na Indian Wells, gdzie w super tie breaku prowadzili 9:2 i mecz przegrali.
Rojer/Tecau @1.53
Przegrana tutaj może im pokomplikować wyjazd na Mastersa, nie odpuszczą.