Tak on ma potezny serwis jak chodzi to ciezko go złamacTen Venus to ten sam co z Paviciem pyka? Tez tam pare dziwnych wyników zrobili chyba :razz:
Tak on ma potezny serwis jak chodzi to ciezko go złamacTen Venus to ten sam co z Paviciem pyka? Tez tam pare dziwnych wyników zrobili chyba :razz:
Nasza Agnieszka kiedyś z Safiną przegrała seta 7-5, prowadząc 5-0. Jak ktoś gra w tenisa to wie, że takie coś się zdarza. Prosta logika: jak można wygrać 5 gemów z rzędu to i można przegrać 5 gemów z rzędu. Żadna filozofia. To wszystko normalne w tenisie. Nie ma sensu, co każdą taką sytuację wyzywać zawodniczek i robić z tego ustawkę.Kiedyś grałem Lisicki, która wygrywała w decydującym secie przy stanie 5-1, swoim serwisie i 40-15. Potrafiła ten mecz przegrać. Nie pamiętam dokładnie z kim grała i jakim wynikiem się skończyło, ale chyba 5-7. To największe cudo jakie spotkałem w WTA
Rojer/Tecau @1.53
Przegrana tutaj może im pokomplikować wyjazd na Mastersa, nie odpuszczą.
Z Kvitova tez pare lat temu chyba z 5-0 przegrala, cos tak mi się kojarzy. Chyba to bylo tez w Mastersie na koniec sezonu.Nasza Agnieszka kiedyś z Safiną przegrała seta 7-5, prowadząc 5-0. Jak ktoś gra w tenisa to wie, że takie coś się zdarza. Prosta logika: jak można wygrać 5 gemów z rzędu to i można przegrać 5 gemów z rzędu. Żadna filozofia. To wszystko normalne w tenisie. Nie ma sensu, co każdą taką sytuację wyzywać zawodniczek i robić z tego ustawkę.
Ogólnie to ta nasza Agnieszka, "kiedyś" była nie do zniesienia pod tym względem. Potrafiła z każdej sytuacji nie zamknąć meczu.Nasza Agnieszka kiedyś z Safiną przegrała seta 7-5
Gijon - Sevilla Over 2,5 HT @ 2.10 Bet365
lekko wchodze
karny w 90'' heheTrans Narva brak 8 gola @ 3.0 bet365
Sevilla w 1 polowie grala lepiej, ale za bardzo wysoko jest ustawiona, Gijon daje groźne kontry co moze zle skonczyc sie dla graczy z Andaluzji, ja bym tu szedl raczej w overy bramkowe,Sevilla win 1.90