>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Kiedyś grałem Lisicki, która wygrywała w decydującym secie przy stanie 5-1, swoim serwisie i 40-15. Potrafiła ten mecz przegrać. Nie pamiętam dokładnie z kim grała i jakim wynikiem się skończyło, ale chyba 5-7. To największe cudo jakie spotkałem w WTA
Nasza Agnieszka kiedyś z Safiną przegrała seta 7-5, prowadząc 5-0. Jak ktoś gra w tenisa to wie, że takie coś się zdarza. Prosta logika: jak można wygrać 5 gemów z rzędu to i można przegrać 5 gemów z rzędu. Żadna filozofia. To wszystko normalne w tenisie. Nie ma sensu, co każdą taką sytuację wyzywać zawodniczek i robić z tego ustawkę.

5567 719

5567

Użytkownik
Nasza Agnieszka kiedyś z Safiną przegrała seta 7-5, prowadząc 5-0. Jak ktoś gra w tenisa to wie, że takie coś się zdarza. Prosta logika: jak można wygrać 5 gemów z rzędu to i można przegrać 5 gemów z rzędu. Żadna filozofia. To wszystko normalne w tenisie. Nie ma sensu, co każdą taką sytuację wyzywać zawodniczek i robić z tego ustawkę.
Z Kvitova tez pare lat temu chyba z 5-0 przegrala, cos tak mi się kojarzy. Chyba to bylo tez w Mastersie na koniec sezonu.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom