>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
noname007x 3,3K

noname007x

Użytkownik
Cebula @ 1.8 Bwin 5/10 ✅

Chyba czas najwyższy, aby Kuza odczuła skutki poprzednich spotkań.
✅ ✅ ✅

Dobrze dla finału, że Cebula wygrała, bo Kuza wątpię, aby pozbierała się po takim maratonie do jutra.

P.S. Ojciec Cebulki płakał jak dziecko po piłce meczowej!

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Hehe, odezwali się wielcy obrońcy moralności.
Jestem dzieckiem i burakiem sprzed kompa, bo nazwałem Kuze piczą, po tym jak miała mecz na widelcu przy wyniku 4:2, a potem mając dwa breaki na 5*:4.
Przynajmniej można się uśmiechnąć ????

Otrzymane punkty reputacji: +13
P 1,8K

patced

Użytkownik
co prawda gralem po 5,5 ale warto
przy 20-19 krasnodar 1 set @ 2,10 bet365

nic loko nie gra konkretnego sporo bledow seta krasnodar wezmie
⛔ najgorzje 22-20 debilne decyzje sedziow wpieniony woronkov i dupa 30-32

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
Hehe, odezwali się wielcy obrońcy moralności.
Jestem dzieckiem i burakiem sprzed kompa, bo nazwałem Kuze piczą, po tym jak miała mecz na widelcu przy wyniku 4:2, a potem mając dwa breaki na 5*:4.

Przynajmniej można się uśmiechnąć ????
pierwszy raz kobiecy tenis kolega gral? Jezeli tak to nie polecam, bo w co drugim meczu bedziesz musial kogos wyzywac od picz. To co tu zobaczyles to byl jeszcze pryszcz ;)

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
pierwszy raz kobiecy tenis kolega gral? Jezeli tak to nie polecam, bo w co drugim meczu bedziesz musial kogos wyzywac od picz. To co tu zobaczyles to byl jeszcze pryszcz ;)
Kiedyś grałem Lisicki, która wygrywała w decydującym secie przy stanie 5-1, swoim serwisie i 40-15. Potrafiła ten mecz przegrać. Nie pamiętam dokładnie z kim grała i jakim wynikiem się skończyło, ale chyba 5-7. To największe cudo jakie spotkałem w WTA

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Po kilku latach obserwacji to w tenisie już nic mnie nie zdziwi, szczególnie po tegorocznym występie Bryanów na Indian Wells, gdzie w super tie breaku prowadzili 9:2 i mecz przegrali.
Rojer/Tecau @1.53
Przegrana tutaj może im pokomplikować wyjazd na Mastersa, nie odpuszczą.

M 493

milo93

Użytkownik
Po kilku latach obserwacji to w tenisie już nic mnie nie zdziwi, szczególnie po tegorocznym występie Bryanów na Indian Wells, gdzie w super tie breaku prowadzili 9:2 i mecz przegrali.
Rojer/Tecau @1.53
Przegrana tutaj może im pokomplikować wyjazd na Mastersa, nie odpuszczą.
Po 1 secie kurs 1.07 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom