maly_ze
Użytkownik
Jak można być takim burakiem sprzed komputera jak TY?????????Jak można być taką piczą jak Kuznetsova
Jak można być takim burakiem sprzed komputera jak TY?????????Jak można być taką piczą jak Kuznetsova
????kuznetsova @2,05 bet365
mocniejsza a to jest hard brejka odrobila cebula jak to cebula glowa jej peknie.
Cebula @ 1.8 Bwin 5/10
Chyba czas najwyższy, aby Kuza odczuła skutki poprzednich spotkań.
Wierzę w to, że może sprawić niespodziankę, ale co do typu to over 20,5 to najrozsądniejsze wyjście.to co Radwańska win na przekór wszystkim? ????
Western Sydney Wanderers - Central Coast Mariners
Ile goli zostanie zdobytych?
Mniej niż 2,5
2.20
Bwin
zbyt ładna seria byłaby :razz:to jeszcze over 2.5 w Australii - 2.10
pierwszy raz kobiecy tenis kolega gral? Jezeli tak to nie polecam, bo w co drugim meczu bedziesz musial kogos wyzywac od picz. To co tu zobaczyles to byl jeszcze pryszczHehe, odezwali się wielcy obrońcy moralności.
Jestem dzieckiem i burakiem sprzed kompa, bo nazwałem Kuze piczą, po tym jak miała mecz na widelcu przy wyniku 4:2, a potem mając dwa breaki na 5*:4.
Przynajmniej można się uśmiechnąć ????
Kiedyś grałem Lisicki, która wygrywała w decydującym secie przy stanie 5-1, swoim serwisie i 40-15. Potrafiła ten mecz przegrać. Nie pamiętam dokładnie z kim grała i jakim wynikiem się skończyło, ale chyba 5-7. To największe cudo jakie spotkałem w WTApierwszy raz kobiecy tenis kolega gral? Jezeli tak to nie polecam, bo w co drugim meczu bedziesz musial kogos wyzywac od picz. To co tu zobaczyles to byl jeszcze pryszcz
Z Begu o ile dobrze pamiętam. 6-7 koniec końców.Nie pamiętam dokładnie z kim grała i jakim wynikiem się skończyło, ale chyba 5-7.
Po 1 secie kurs 1.07 ????Po kilku latach obserwacji to w tenisie już nic mnie nie zdziwi, szczególnie po tegorocznym występie Bryanów na Indian Wells, gdzie w super tie breaku prowadzili 9:2 i mecz przegrali.
Rojer/Tecau @1.53
Przegrana tutaj może im pokomplikować wyjazd na Mastersa, nie odpuszczą.
Wygrali 6:1, a teraz zbierają baty w stb. Bez kamer to sobie można- wiadomo.Po 1 secie kurs 1.07 ????
Rumunów akurat nigdy nie lubiłem grać w zadnym sporcie szkoda że juz nie gra ten as Hanescu ????Wygrali 6:1, a teraz zbierają baty w stb. Bez kamer to sobie można- wiadomo.