Myślałem nad overem, ale skoro tak to odpuszczam, nie ma co szalećMoim zdaniem under. Spursi wiedzą, że w NO = Davis. Nie sprawdzałem, ale jeżeli nikt nie wypadł to Aldridge i Gasol pod koszem. Ten drugi mięka faja, wiadomo, ale mimo wszystko nie dadzą mu się rozhulać według mnie.
jak co sezon. kiedys jak nazywali sie bobcats. to bobki=g***oZałosne te szerszenie.
Prosto w punkt ????jak co sezon
No proszę Cię, raczej nie maja podjazdu do Celtowtrojka w bostonie przestala siedziec pod koniec to troche ostali bez pomyslu
las animas wlazlo po 2.50
przeciez nie napisalem ze wygraja tylko napisalem ze akcje im sie troche nie kleja bez tych trojek.No proszę Cię, raczej nie maja podjazdu do Celtow
No wiem, sorrki, po prostu jakoś nie przepadam za szerszeniamiprzeciez nie napisalem ze wygraja tylko napisalem ze akcje im sie troche nie kleja bez tych trojek.
Sorry iPad mnie czasem poprawiachyba na konia
over do gry w PTB
jak oni nie zrobią PO to ich tam spalą. To jest Top4 konferencji, więc celem jest finał.Tak jak w ostatnim sezonie Bullsi byli bardzo underowi to w tym znowu wrócili na właściwe tory, powalczą w PO bez problemu w tym roku