>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Cs Ci nie wejdzie ale cos z NBA mozesz podac ????
No wiem, że nie wjedzie. Na pinnku miałem zagrane handi +2,5 Cloud9 na tą mapę, więc tragedii nie ma.

Stawiaj domy, nerki i żony na over w meczu Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves. To jest jakaś pomyłka buków ta linia.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Faktycznie dziwna ta linia, jeszcze spadła w stosunku do tego co wystawili.
Nie mam pojęcia czemu jest taka. Ja bym tu wystawiał przynajmniej 210. Może jest coś o czym nie wiem. Może styl gry obu drużyn ulegnie wielkiej zmianie w tym sezonie? W każdym razie w poprzednim sezonie ta linia wchodzi bez problemu, a wielkich zmian w rosterach nie widzę.
Jose - nic nie dorzucałbym do dubelka, ładowanie w najwyższy możliwy over jest bezpieczniejsze niż dodawanie czegoś z tej nocy. Wydaje mi się, że NY Knicks są pewnym betem, ale to jest dziwna drużyna i nigdy nie wiadomo co odwalą. Z underdogów wydaje mi się, że Hornets i Pacers biorą, ale póki co nic poza tym overem nie stawiam.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie mam pojęcia czemu jest taka. Ja bym tu wystawiał przynajmniej 210. Może jest coś o czym nie wiem. Może styl gry obu drużyn ulegnie wielkiej zmianie w tym sezonie? W każdym razie w poprzednim sezonie ta linia wchodzi bez problemu, a wielkich zmian w rosterach nie widzę.
Jest nowy trener w Kings, Joerger grał w Grizzlies defensywnie i gdzieś czytałem że wzięli go do Sacramento bo chcą grać wolniej, w każdym razie nie sądzę żeby teraz mieli grać mecze underowe na takiej linii.

jesse 1K

jesse

Użytkownik
Jeśli ktoś szuka dubelka do tego overu Kings-Timberwolves to polecam max
LOL Worlds Champs
SK Telecom T1 1.22 całoroczny
wiadomo, że w sporcie nie ma pewniaków, ale to jest naprawdę jeden z tych pewniejszych pewniaków, ja sam pograłem mocniej handicap -1,5 SKT1 1.57

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom