mr.simpson
Użytkownik
Wsio gra.Działa Wam sportingbet?
Dzięki za przypomnienie, wszedłem i bonus wpadł jakiś. :grin:
Wsio gra.Działa Wam sportingbet?
a u mnie nie goliWsio gra.
Dzięki za przypomnienie, wszedłem i bonus wpadł jakiś. :grin:
no swietnie dog rzuca 21 a oni 14 z tego bedzieLas Animas over 42.5 punktudo ht
kosz 365
No wiem, że nie wjedzie. Na pinnku miałem zagrane handi +2,5 Cloud9 na tą mapę, więc tragedii nie ma.Cs Ci nie wejdzie ale cos z NBA mozesz podac ????
u are sure?No wiem, że nie wjedzie. Na pinnku miałem zagrane handi +2,5 Cloud9 na tą mapę, więc tragedii nie ma.
Stawiaj domy, nerki i żony na over w meczu Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves. To jest jakaś pomyłka buków ta linia.
Jak to nie wjedzie to nie mam pojęcia co ma wejść. Zresztą jak to nie wejdzie to już nie będę podawał tu typów, bo wyjdzie na to, że jestem dziadem.u are sure?
To samo miałem pisac.Nie wiem czemu, ale mam dziwne wrażenie ze tu właśnie będzie under...
W sensie u szerszeni
Jaki dokładnie ten over?Jak to nie wjedzie to nie mam pojęcia co ma wejść. Zresztą jak to nie wejdzie to już nie będę podawał tu typów, bo wyjdzie na to, że jestem dziadem.
Faktycznie dziwna ta linia, jeszcze spadła w stosunku do tego co wystawili.Stawiaj domy, nerki i żony na over w meczu Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves. To jest jakaś pomyłka buków ta linia.
każdy do 205 wchodzi bez problemu imho.Jaki dokładnie ten over?
a co jeszcze bys dorzucil do dubelka?Jak to nie wjedzie to nie mam pojęcia co ma wejść. Zresztą jak to nie wejdzie to już nie będę podawał tu typów, bo wyjdzie na to, że jestem dziadem.
Nie mam pojęcia czemu jest taka. Ja bym tu wystawiał przynajmniej 210. Może jest coś o czym nie wiem. Może styl gry obu drużyn ulegnie wielkiej zmianie w tym sezonie? W każdym razie w poprzednim sezonie ta linia wchodzi bez problemu, a wielkich zmian w rosterach nie widzę.Faktycznie dziwna ta linia, jeszcze spadła w stosunku do tego co wystawili.
Jest nowy trener w Kings, Joerger grał w Grizzlies defensywnie i gdzieś czytałem że wzięli go do Sacramento bo chcą grać wolniej, w każdym razie nie sądzę żeby teraz mieli grać mecze underowe na takiej linii.Nie mam pojęcia czemu jest taka. Ja bym tu wystawiał przynajmniej 210. Może jest coś o czym nie wiem. Może styl gry obu drużyn ulegnie wielkiej zmianie w tym sezonie? W każdym razie w poprzednim sezonie ta linia wchodzi bez problemu, a wielkich zmian w rosterach nie widzę.