josekubinho
Użytkownik
c9 wzielo 1 mape teraz jeszcze 2 wygrac i zarobieni
Przed meczem gralem 2:0 C9 wiec gdzie sens elminowac sobie typ?A na 2 nie lepiej postawić na Optic? Tak przynajmniej po statach sądzę...
zdecydowanie odradzamOptic Gaming @5,0 bet365
Bez jaj, że taki kurs. Optic z tego co kojarzę dają radę na overpassie, więc jeżeli wygrają swoją mapę to jest szansa na powodzenie zakładu. Ja biorę, nie za mocna stawka, ale też nie jakieś ochłapy.
Po 5.0 ? Jose, kaman. Poza tym mordeczko - ja nie neguje Twoich typów. Uważam, że tutaj kurs jest za duży jak na prawdopodobieństwo wejścia zakładu.zdecydowanie odradzam
Mialem na jednym kuponie Napoli over 3,5rr (kurs @1,72) i Barca over 1,5 (kurs @1,071)dawaj ????
C9 jest zbyt dobrze przygotowane, Optic robi zbyt glupie bledy zeby to wziasc, ja nie widze szans ale just sayingPo 5.0 ? Jose, kaman.
Niestety takich informacji nie udzielam. No ale nawet nie o kasę mi chodzi, tylko o to, ze cos takiego się stalo w ogole. Żeby jeszcze grali jakims drugim skladem czy cos, a tu grają na Camp Nou z Messim, Suarezem i Neymarem z Granada i jak na zlosc caly mecz na stojaka. Dałbym Under 5,5 to by pewnie im się zachciało 6 strzelić.ale ile postawiles ???? ?
Dobrze Pan robisz. Over w Sacramento też wydaje się być dobrą opcją.nie jestem znawca kosza ale ja tam tykam over 203,5 miedzy bostonem a szerszeniami
Denver - Portland spokojnie możnaPytanie do speców od kosza, jest jakiś sens teraz ruszać overy w NBA? mam wrażenie, że poza GSW wszystkie spotkania wczoraj były raczej underowe
Cs Ci nie wejdzie ale cos z NBA mozesz podac ????Optic Gaming @5,0 bet365
Bez jaj, że taki kurs. Optic z tego co kojarzę dają radę na overpassie, więc jeżeli wygrają swoją mapę to jest szansa na powodzenie zakładu. Ja biorę, nie za mocna stawka, ale też nie jakieś ochłapy.