>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Indiana dostaje taki oklep, że aż nieprzyjemnie się patrzy ???? tak jak po pierwszym meczu ich wychwalałem, tak teraz nie mam pojęcia co się dzieje w tej drużynie.

H 902

hank

Użytkownik
Indiana dostaje taki oklep, że aż nieprzyjemnie się patrzy ???? tak jak po pierwszym meczu ich wychwalałem, tak teraz nie mam pojęcia co się dzieje w tej drużynie.
Co się ma dziać? 3 mecz, nowy trener, nowy rozgrywający. Jak tam wszystko zagra, to spokojnie o finał konfy się mogą bić.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Co tam się dzieje w finale League of legends!!! samsung co za comeback, w pierwszej grze byli bardzo blisko, teraz w 3 grze przegrywali prawie 14 tysiącami, nie mieli praktycznie nic a wygrali w ciągu 65 minut... Co tu się dzieje ????
Warto było zerwać nockę, a kursy na tą mapę na samsung w pewnym momencie wynosiły już 50 ????
Masakra

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
póki co wszystko na dobrej drodze chyba? 60 punktów w 1szej kwarcie, oby tak dalej ????
Połówka i 119 więc wygląda dobrze. Tak się spodziewałem że będzie to wyglądać. Oby się nie ochłodzili ???? Co tam się stało w Denver ? Bo dopiero teraz ogarnąłem że stanęli i ciągle wywiad z Mutombo.

R 813

robssson

Użytkownik
Połówka i 119 więc wygląda dobrze. Tak się spodziewałem że będzie to wyglądać. Oby się nie ochłodzili ???? Co tam się stało w Denver ? Bo dopiero teraz ogarnąłem że stanęli i ciągle wywiad z Mutombo.
dobrze zaczeli po przerwie,prawie 2 minuty i brak pkt ????
E: 6 pkt Timberwolves przez 8 minut chyba utopi ten over..
e2: 4 kwarta, takie samo bez pkt. Juz nie wiem co ten over by uratowalo ????
e3; cos zaczeli rzucac.

marek611 6,7K

marek611

Czasem udaje mi sie wygrac
Na nockę spróbuję jakieś ako sklecić:
NBA:
Wolves - Kings over 203,5 @1,96
NYK - Memphis +3,5 2 @1,8
NHL:
Capitals @1,92
Dallas Stars @3
KOpana: