uefowillcox
Użytkownik
Indiana dostaje taki oklep, że aż nieprzyjemnie się patrzy ???? tak jak po pierwszym meczu ich wychwalałem, tak teraz nie mam pojęcia co się dzieje w tej drużynie.
Boston Bruins strzeli w 3 tercji @ 1.6 bet365
Maja PP od razu,wygrywają 1-0 więc Red Wings się otworzą potem,powinni dać radę coś ustrzelic
Co się ma dziać? 3 mecz, nowy trener, nowy rozgrywający. Jak tam wszystko zagra, to spokojnie o finał konfy się mogą bić.Indiana dostaje taki oklep, że aż nieprzyjemnie się patrzy ???? tak jak po pierwszym meczu ich wychwalałem, tak teraz nie mam pojęcia co się dzieje w tej drużynie.
NiePakujecie sie w tego overa w sacramento?
a ja tak. Czutka dobra jestPakujecie sie w tego overa w sacramento?
Ja miałem już za dużo kasy w grze. Widzę, że po niemrawym początku się rozkręcilia ja tak. Czutka dobra jest
póki co wszystko na dobrej drodze chyba? 60 punktów w 1szej kwarcie, oby tak dalej ????a ja tak. Czutka dobra jest
http://nba-stream.com/Panowie macie może link do NBA? Np do meczu sacramento?
Połówka i 119 więc wygląda dobrze. Tak się spodziewałem że będzie to wyglądać. Oby się nie ochłodzili ???? Co tam się stało w Denver ? Bo dopiero teraz ogarnąłem że stanęli i ciągle wywiad z Mutombo.póki co wszystko na dobrej drodze chyba? 60 punktów w 1szej kwarcie, oby tak dalej ????
dobrze zaczeli po przerwie,prawie 2 minuty i brak pkt ????Połówka i 119 więc wygląda dobrze. Tak się spodziewałem że będzie to wyglądać. Oby się nie ochłodzili ???? Co tam się stało w Denver ? Bo dopiero teraz ogarnąłem że stanęli i ciągle wywiad z Mutombo.
80-77