applause
Użytkownik
gra chujowo, generalnie Jastrzębski jest lepszy ale to pussyliga więc Reska to może jeszcze wygraćJak gra Resovia ? Warto w nich uderzyc ?
gra chujowo, generalnie Jastrzębski jest lepszy ale to pussyliga więc Reska to może jeszcze wygraćJak gra Resovia ? Warto w nich uderzyc ?
http://wizja.tv/watch.php?id=76Dajcie linka do resowi pliss
Nowitzki to teraz będzie drużynie dawał tyle co sezon temu Duncan i Kobe swoim drużynom czyli nic. Kończy się jego kariera i myślę, że w przyszłym sezonie już go nie zobaczymyCie prosze, Mathews,Nowitzki,Wiliams, probable,to akurat bardzo dużo.
Bo Portland gra mega koszyköwke,żeby dawac kurs 2.30 na gospodarza w Dallas.
Udało mi sie jednak na koniec dnia cos ugrać. Dobranoc zieloności zyczeOk, to jeszcze brama Ruchu i spotykamy się w tej 90. minucie. ????
Calzados Robusta
Leyma Basquet Coruna
over 37,5 pkt 3 kwarta
A spróbuje jeszcze raz
W waźnych momentach jeszcze sie przyda.Nowitzki to teraz będzie drużynie dawał tyle co sezon temu Duncan i Kobe swoim drużynom czyli nic. Kończy się jego kariera i myślę, że w przyszłym sezonie już go nie zobaczymy
Borussia bardzo blisko może padniemodlę się o jeszcze jednego gola w Berlinie ????
Zwycięstwo Atlanty na pierwszy rzut oka wygląda na valueJakies solidne bety z Us sports na nocke?
Czerwona kartka w meczu Malagi @ 3.6
i jest w Maladze czerwo ????ale under boję się tam zagrać, za bardzo są rozbuchani, raczej poprubuję czerwo