o Godzinę za pózno :;/: drugi raz wchodzę w tym sezonie grubo w Resovie i drugi raz bedzie w pałe , za pierwszym w Lubinie .. , teraz nawet nie ma jak kontrować bo na Jastrzębie 1.10 ????Mistyczny listopad - warto w tym miesiącu grać przeciwko Resovii, tyle wam powiem
Jeśli Resovia będzie grała jak gra teraz to przegra nawet z EspadonemJastrzebski 3 set ? oglada ktos ?
A teraz spotkamy sie za 45 min i zobaczysz ze warto było grać under 2,5 nawet teraz przy 2:0 przypominam Berdych tez wygrywał 6:1 w tb wiec dziś jestem tylko blisko wygranej ale ona przechodzi obok mnie
Calzados Robusta
Leyma Basquet Coruna
over 38,5 pkt 2 kwarta
A zobaczymy, w końcu to nasza Ekstraklasa, ale obstawiałbym tutaj 3:1 dla Lecha. ????A teraz spotkamy sie za 45 min i zobaczysz ze warto było grać under 2,5 nawet teraz przy 2:0 przypominam Berdych tez wygrywał 6:1 w tb wiec dziś jestem tylko blisko wygranej ale ona przechodzi obok mnie
Dopiero spojrzałem i nie zdążyłem obstawić. Gratuluję. ????czyli Malaga powinna strzelić do HT @7
niech cie Wojak kule biją ale ty masz nosa, a ja parę groszy zarobiłem ????czyli Malaga powinna strzelić do HT @7
ale under boję się tam zagrać, za bardzo są rozbuchani, raczej poprubuję czerwoNo i?
1-1 ht i 1-1 ft i wchodzi.
Aarhus under bank ale czy x?