wojak1908
Użytkownik
A niech mnie bijaniech cie Wojak kule biją ale ty masz nosa, a ja parę groszy zarobiłem ????
A niech mnie bijaniech cie Wojak kule biją ale ty masz nosa, a ja parę groszy zarobiłem ????
Tak dostałem po 115 i 200 na konta wczoraj. Grałem różne kursy mniejsze oraz większe i otrzymałem zwrot.duff999 nie chcę tu zaśmiecać, ale grałeś coś takiego w unibet? Dostałeś ewentualny zwrot?
z ciekowości, jaki buk?Czerwona kartka w meczu Malagi @ 3.6
Heerenveen 2 gol do 80 minuty @ 2,50 Bet365
Bezpieczniejsza opcja to ogólny over1,5 drużyny @1,80, ale biorę 1 opcję.
Dominacja od gwizdka na drugą połowę, Sparta tak cofnięta nie utrzyma długo wyniku.
Betanoz ciekowości, jaki buk?
Ok, to jeszcze brama Ruchu i spotykamy się w tej 90. minucie. ????A teraz spotkamy sie za 45 min i zobaczysz ze warto było grać under 2,5 nawet teraz przy 2:0 przypominam Berdych tez wygrywał 6:1 w tb wiec dziś jestem tylko blisko wygranej ale ona przechodzi obok mnie
Ale co mają do tego absencje? Ta drużyna ciągle gra wielkie gó.wno obojętnie kto jest na boiskuJak tam z absencjami w Dallas,bo kurs zacny ?
Własne błędy...Jastrzębie 3-0 @2.75
Cie prosze, Mathews,Nowitzki,Wiliams, probable,to akurat bardzo dużo.Ale co mają do tego absencje? Ta drużyna ciągle gra wielkie gó.wno obojętnie kto jest na boisku