>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Moim zdaniem to Sacramento w obronie jest jedną z solidniejszych drużyn w NBA, ale kłócić się nie będę
Myślę, że jest trochę lepszych ale na pewno są w top10 obecnie.

Orlando pod tym trenerem też ma być nastawione defensywnie mimo wielu młodych graczy. DO tego Orlando tragiczne w ofensywie.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
sugeruje sie forma oby dwu druzyn w ostatnim czasie i kreco sie kolo 200 a w zeszlym sezonie w meczach sacramento ostro szli do przodu, jak tylko orlando podola z punktami powinno wejsc.
Może wejdzie może nie linia niska. Fakty są takie, że obie ekipy zmieniają mocno swoją specyfikę a Sacramento staje się jedną z lepszych defynsyw. Naprawdę to co prezentują w tym sezonie zaskakuje wielu.
Orlando ma bronić nieźle. Póki co broni słabo. DO tego ofensywa bardzo słabo funkcjonuje.

Tak czy siak piszesz, że obie ekipy wolą ofensywną szybką koszykówkę co nie jest prawdą w tym sezonie.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ten mecz jest nie do grania. Linia punktowa tego meczu jest zależna w Sacramento od Cousinsa. Jeśli będzie grać zespołowo, a reszta będzie dorzucać punkty to Kings swoje punkty zrobią, jeżeli Cousinsowi odpali się tryb samoluba to mecz będzie strasznie underowy. O Orlando to raczej nie ma co rozmawiać. Payton będzie robił grę to zdobędą choć trochę punktów, bo na Fourniera nie mają co liczyć

domel206 802

domel206

Użytkownik
Do siedzących w temacie tenisa. Murray ogarnie Berdycha na lajcie?

no jasne od kiedy Szkot ustabilizował forme w 5 czy tam nawet 6 ostatnich spotkaniach oddal mu tylko seta.
Berdych umiejetnosci ma na wygranie z Marejem ale głowa mu nie pozwoli w dłuzszych wymianach i bd walil w siatki auty itp ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Warto grac over w meczu Warriors?
Linia poleciała mocno. Na 226 sam chciałem grać under. Ale teraz jest wg. mnie dokładnie w punkcie gdzie powinna być. Ja bym odpuścił na Twoim miejscu.

TSM nie mogło grać tak CT w poprzedniej rozgrywce ?

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Warto grac over w meczu Warriors?
Moim zdaniem under. Ofensywa OKC na 9/10 akcji to będzie Westbrook, a w obronie są porządni. Warriors zaliczą pewnie znowu kilkanaście głupich strat i kilkadziesiąt niewykorzystanych trójek i linia będzie kuleć

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
w ameryce psikusa postanowili zrobic i poleca na over.
wracajac do nba zasugerowalem sie chyba bardziej ostatnim sezonem sacramento bo grali fajnie i w miare szybko, orlando poki co daje ciala na calej lini ale u siebie mysle ze cos wrzuca bo linia na 196 punktow, jest bardzo niska chyba tylko bym sie jej nie zdecydowal zagrac z utah, czy spurs

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Cilic ma 5:34 w setach z Novakiem, co przekłąda się na 0:14. Jutro spokojnie 2:0 Novak.
W walce o Londyn został Tsonga i Berdych. Francuz gra po meczu Tomka z Murrayem i jeśli wynik będzie po jego myśli, to mam w planach go zagrać. U siebie będzie on fire, Raonic jest poza grą ostatnio.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Cilic ma 5:34 w setach z Novakiem, co przekłąda się na 0:14. Jutro spokojnie 2:0 Novak.
Też mi się tak wydaje. Inny mecz, inna motywacja. Cilic za dzisiejszy kabaret w taju 2 seta z Gofę powinien trafić na czarną listę, zresztą nie pierwszy raz zapadł mi w pamięć. A jeśli ktoś posłuży się argumentem, że Novak jest najlepszy, ale Cilic jest bardzo dobry i powinien handi pokryć to popatrzcie na mecze Lucasa Pouille z Andy Murrayem. Pouille to nadzieja tenisa i nawet teraz potrafi wygrać z kimś wielkim, o czym świadczą 2 ćwierćfinały Wielkich Szlemów. Mimo to z Murrayem notorycznie dostaje baty i bardzo często jeden secik dostaje do zera. Niektórym graczom, styl ich rywali kompletnie nie leży. Pouille mimo że świetny ma gorsze staty z Murrayem niż przypuśćmy jakieś badziewie Berankis czy inny Rosol.

H 902

hank

Użytkownik
W walce o Londyn został Tsonga i Berdych. Francuz gra po meczu Tomka z Murrayem i jeśli wynik będzie po jego myśli, to mam w planach go zagrać. U siebie będzie on fire, Raonic jest poza grą ostatnio.
Dobry pomysł z Tsongą, a Berdych bez szans, on na widok Murka już jest spocony.

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
TSM teraz powinien to wziąć, ale szkoda w chuuu bo byłby fajny plusik jakby obie wzieli a tak delikatnie minus &quot;powinien być&quot; bo jeszcze nie ugrali 14-4 powinni dociągnąć w terro

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom