Mówiłem Ci. Było widać po Tb, kto tu komu oddajeja tam wbijam groth zhandlowal jakiemus szwedowi singla na hoy mu jakis debel.... ba chlop juz oddal frantangelo i kudli ostatnio.
@5 to w hoy za duzo ...
Mówiłem Ci. Było widać po Tb, kto tu komu oddajeja tam wbijam groth zhandlowal jakiemus szwedowi singla na hoy mu jakis debel.... ba chlop juz oddal frantangelo i kudli ostatnio.
@5 to w hoy za duzo ...
Ty i te Twoje teorie spiskoweo lojalka wiec leci jezcze rantangelo/kudla 10 za 50 ...
nie wejdzie to mam -400 na tym meczu po 1 secie gdzie nie zamknalem przy 5-2
Cóz poradzisz, przehandlowali w singlu, by odebrać to w deblu ???? pozdrow pierwszym secie lamusy mialy 5-2 w tb i oddaly. groth poza turniejem sprzedal dzisiaj jakiemus szwedzikowi cos jest top 500? baker tez oddal logicznym byla gra przeciwko nim w deblu bo na hoy im to ? ale jak widac kudla wolal oddac set ze stanu 5-2 i maja dwa serwisy drugi set bzz historii 2-1...2-6 na dzien dzisiejszy koncze z bukami i szybko mnie tu nie zobaczycie powodzenia wszystkim to jest cholernie ciezki kawalek chleba ! ????
jakie to proste jak utrzymatu to mi sie wydaje ze bedzie mecz bez histori tomek go zlamie w drugim albo w trecim i czesc
Do jutrana dzien dzisiejszy koncze z bukami i szybko mnie tu nie zobaczycie powodzenia wszystkim to jest cholernie ciezki kawalek chleba ! ????
to prawie jak na zuzlu tylko ze tam maja problemy ze skrecaniem w prawoSimon w lewo nie biega a Tomek i tak ma problemy xd