berdych nie ma glowy i startu do murraya fedka czy nadala, powinien zrobic 2-0 lekko ale to sport, i sie nie spodziewalem ze verdasco w tej formie urwie mu chocby seta ale mysle ze go ogarnie spokojnie na 2-0Do siedzących w temacie tenisa. Murray ogarnie Berdycha na lajcie?
5-15minO ktorej zacznie sie mecz NBA ile tam zawsze jest minut opoznienia?
under 76.5 Guaros, teraz już może być niżej, ale jak to pęknie po tym co widziałem w dwóch poprzednich dniach to będę w szoku.Weber B-Guaros
Rzadko gram undery,ale sprôbuje,bo nic sensownego tam nie widze.
Ponizej 78.5pkt w pierwszej połowie.
Linia poszla teraz na 80.5 pkt!under 76.5 Guaros, teraz już może być niżej, ale jak to pęknie po tym co widziałem w dwóch poprzednich dniach to będę w szoku.
Nie masz pojęcia o czym mówisz.biere tez over 196,5 na sacramento, to nie sa druzyny ktore skupiaja sie na obronie jak utah tu bedzie wymaiana ciosow
Na dwoje babka wróżyła tak szczerze powiedziawszy. Minnesota jeszcze nie do końca wie jak trener chce by grali i są bardzo nieregularni w tym co robią więc może byćgruby over i gruby under.szymon jak widzisz over 205,5 w Minnesocie, co prawda już pograłem, ale dobrze znać opinie kogoś innego.
sugeruje sie forma oby dwu druzyn w ostatnim czasie i kreco sie kolo 200 a w zeszlym sezonie w meczach sacramento ostro szli do przodu, jak tylko orlando podola z punktami powinno wejsc.Nie masz pojęcia o czym mówisz.