>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Myślałem że nie da się grać gorzej po stronie CT ale widać da się. 7:8 po stronie terro i przegrać na Nuke ? wtf
Unreal co TSM zrobiło ????

_radekkk14 156

_radekkk14

Użytkownik
Orlando Magic v Sacramento Kings
1. połowa - suma punktów gości
Ponad +50.5 @ 1.8
i Sacramento wygra pierwszą kwartę po 1.8
czuję te podobne typy! ????

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
pogram sacramento do ht, ostatnio magic obskakuja niezle baty a gonia w drugich polowkach mam nadzieje ze cosusins cos nawrzuca do ht i wygraja lekko kolo 5oma, a w drugiej polowie moga sobie zaczac gonic

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Do siedzących w temacie tenisa. Murray ogarnie Berdycha na lajcie?
berdych nie ma glowy i startu do murraya fedka czy nadala, powinien zrobic 2-0 lekko ale to sport, i sie nie spodziewalem ze verdasco w tej formie urwie mu chocby seta ale mysle ze go ogarnie spokojnie na 2-0

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Weber B-Guaros
Rzadko gram undery,ale sprôbuje,bo nic sensownego tam nie widze.
Ponizej 78.5pkt w pierwszej połowie.

H 902

hank

Użytkownik
Weber B-Guaros
Rzadko gram undery,ale sprôbuje,bo nic sensownego tam nie widze.
Ponizej 78.5pkt w pierwszej połowie.
under 76.5 Guaros, teraz już może być niżej, ale jak to pęknie po tym co widziałem w dwóch poprzednich dniach to będę w szoku.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
a ja pogram Weber -5,5 do ht lekko powinno wejsc, under tez powinien bo nie mysle zeby im dali narzucac, tylko brasilia wyszla tak dupowato wczoraj w mecz a pozniej ich ponizyli

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
szymon jak widzisz over 205,5 w Minnesocie, co prawda już pograłem, ale dobrze znać opinie kogoś innego.
Na dwoje babka wróżyła tak szczerze powiedziawszy. Minnesota jeszcze nie do końca wie jak trener chce by grali i są bardzo nieregularni w tym co robią więc może byćgruby over i gruby under.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom