randomizerr
Użytkownik
St Liege @3,6
1j
1j
Trzeba było być mniej chciwym i zamknąćFajne te Sassuolo prawda? ????
Villareal ciśnie i to ostro, są sytuacje, bramka jest kwestią czasu.Ogladalem Southhampton i teraz po bramce tak lukam wyniki i widzę, że Villareal dostaje. Ogląda ktoś tych Hiszpanów jak ta gra u nich wygląda?
Myślę, że po takim laniu zawodnik wygrywający mocno się rozluźnia.Nie rozumiem porównania ?
Kupon puściłem u siebie w Milenium gdzie pracuję. Robię już tam pół roku i nie dostałem jeszcze szkolenia na zamykanie kuponów w punktach naziemnych. Zdradź mi jak to zrobić, to na pewno na przyszłość to zrobię ????Trzeba było być mniej chciwym i zamknąć
Wiadomo, że jest rozluźnienie ale Sock to nie Kei.Myślę, że po takim laniu zawodnik wygrywający mocno się rozluźnia.
jak pracujesz w millenium to dostajesz czasem jakies talony na swieta? xDKupon puściłem u siebie w Milenium gdzie pracuję. Robię już tam pół roku i nie dostałem jeszcze szkolenia na zamykanie kuponów w punktach naziemnych. Zdradź mi jak to zrobić, to na pewno na przyszłość to zrobię ????
Tyle, że to nie Sock się rozluźnił a Raonic który go zniszczył w 1 secieWiadomo, że jest rozluźnienie ale Sock to nie Kei.
Pracuję od pół roku, czyli policzmy.jak pracujesz w millenium to dostajesz czasem jakies talony na swieta? xD