zmogu
Użytkownik
Bilbao-Genk
Genk over 9.5 RR @2.20 9
7 Wbili w pierwszej połowie, atakują non stop. Zagrałem te 2 typy w dublu
Bilbao-Genk
Genk over 9.5 RR @2.20 9
7 Wbili w pierwszej połowie, atakują non stop. Zagrałem te 2 typy w dublu
Nie oglądam tego meczu, ale dziwne,ze takie baty dostają. Milan skład ma mocny szeroki,ale akurat ich czesto oglądam i nic wielkiego nie grali. Sam tez delikatnie na Bamberg pograłem.jak tu nie pograc Brose +5.5 z Milano,
o masz pisalem polecialo na 4.5, 3.20 Brose
Milano radzi sobie calkiem niezle ale to nie tak klasa co barcelona czy nawet rosjanie, mysle ze w 2 polowie na nich rusza, do tego nad overem sie mozna zastanowic
Tomek co myslisz
e: po chwili kursy polecialy na leb teraz juz 3.0 a handi po 1,83 nie 1,95
licze na to ze w drugiej polowie vogarna pale podobna sytuacje mieli chyba z Gotingen, nie ma co porownywac klasy rywali ale grajac u siebie nie wydaje mi sie zeby nie powalczyli a plusowe handi po takim kursie musialem zagrac, z winnerem moze byc ciezko a over, mysle ze jak milano porzuca to i Brose tez podgoni, mysle ze bedzie stykowo, byle sie nie zaczelo obrona i akcjami po 24 sekundy.. ale przy takim wyniku chyba sie tak nie stanie.Granie czegokolwiek w stronę Brose to słąby pomysł,Milan ma tutaj wszystko pod kontrolą i jest drużyną dziś o klasę lepszą.
Oba naNa LE przeciwko United. Fenerbahce nie może dać się drugi raz złoić przed takimi kibicami.
https://forum.bukmacherskie.com/f88/4-kolejka-fazy-grupowej-ligi-europy-3-11-2016-czwartek-139338-2.html#post6173295