H
733
hajs_enberg
Użytkownik
a czego ty sie po struffie spodziewales, wczoraj to nie on wygral a wawrinka przegralStruffi to jednak jest gwiazda złamać się od razu z Isnerem szacun zawsze będziesz drewnem z challengerów
a czego ty sie po struffie spodziewales, wczoraj to nie on wygral a wawrinka przegralStruffi to jednak jest gwiazda złamać się od razu z Isnerem szacun zawsze będziesz drewnem z challengerów
Niczego się nie spodziewałem bo ten gość jest jednowymiarowy ale z isnerem 1 podanie to raczej nie pamiętam kto stracił.a czego ty sie po struffie spodziewales, wczoraj to nie on wygral a wawrinka przegral
mobile działa a w kompie nieóni działa wam?
przeciez ten kurs podalem po 2 czy 3 gemie gry co ty pierdolisz chlopie...bosco ma rację. Ten kurs był nierealny. Kursy na Cuevasa po wygraniu 1 seta nie mogły być tak wysokie i nawet prawie rowerek w secie drugim tego nie zmienia. A to już nie pierwsza sytuacja kiedy ktoś podważa kursy rzepina, więc coś w tym musi być. Poza tym jak już się pisze jakiś typ to wypadałoby podać też bukmachera, dla wiarygodności
nikt nie kaze, ale jaki jest sens podwania nierealnego kursu? tak jakbym teraz podal dimitrov 1 set kurs 5,5. rzepin na tej samej zasadzie podal kurs na cuevasaZluzuj majty gościu, dowody to możesz sobie wymagać na policji albo w sądzie, tu jest forum, każdy pisze co chce, nikt Ci nie każe grać tego co tu ludzie piszą.
Wpisałem do kajeciku minus jedną jednostkę wchodzę w beta a tu kasy przybyło. Pograłem powyżej 7.5Ja w plazówce gram under 7.5
Nie przesadzaj, Djoko wątpie żeby to przegrał. Widać spadek formy i problem z wejściem w mecz. Jak dla mnie nie odda Murrayowi numeru 1 tak łatwo ????jak myslicie zamykac djoko ? do wygrania mam 400 a jak zamkne strace 30zl
tak,podales go w 3 gemie przy 40-15 dla cuevasa, pokaz skrina i wszystko bedzie jasne, chyba ze tego nie grasz wiec temat zamknietyprzeciez ten kurs podalem po 2 czy 3 gemie gry co ty pierdolisz chlopie...
Nie przesadzaj, Djoko wątpie żeby to przegrał. Widać spadek formy i problem z wejściem w mecz. Jak dla mnie nie odda Murrayowi numeru 1 tak łatwo ????
tobie pokaze ale dupe co najwyzejtak,podales go w 3 gemie przy 40-15 dla cuevasa, pokaz skrina i wszystko bedzie jasne, chyba ze tego nie grasz wiec temat zamkniety
ok, wszystko jasne, gowno miales zagrane i tyle, jak ty to mowisz, pozdrotobie pokaze ale dupe co najwyzej