H
733
hajs_enberg
Użytkownik
dostalKtoś dostał już lojalkę od beta?
dostalKtoś dostał już lojalkę od beta?
Nie wiem jak coś oddam bez straty i tyle jak nie spadnie. Mam ich pogranych za 2/5 ale dołożyłem 8j by ewentualnie sprzedawać. Wg. mnie publika to zbije jak nie dzisiaj to jutro do co najmniej 2,00.Spaść to najprawdopodobniej spadnie, ale jedno mnie zaciekawiło. Wczoraj ruskie też wychyliły się z ogromnym kursem na Cilica, podczas gdy europejskie od razu wystawiły poprawne. Tutaj nawet europejskie mają te ~2,20 na Melo i Pospisila. Tylko dlaczego?
to pokaz skriny np na cuveasa gdy grales po 4.2. kazdy twoj bet z tenisa zaraz po dodaniu jest po nierealnym kursie. podajesz 4,2 jest 2,7 i to nie byl jeden taki meczgram jak widze szanse zeby wygrac, to tyle w temacie ...pozdro
Bramkarz FC Goa to jakiś dzik, że obronił tyle celnych strzałów :grin:Piłka nożna
Indie 1
FC Pune City vs FC Goa (0:1 do przerwy) - FC Pune City win - kurs 7.25 ode mnie z Milenium na becie pewnie więcej ale nie chce mi się sprawdzać
Liga znana z łamaków ostatnia moja obserwacja meczu tej ligi i wynik 0:1 do przerwy skończył się łamakiem, którego nie psotawiłem. Teraz próbuję za miedziaki
O to możesz być spokojny. Tak tylko głośno myślę, jeśli chodzi już o sam wynik meczu, czy nie ma drugiego na w tym wszystkim.Wg. mnie publika to zbije jak nie dzisiaj to jutro do co najmniej 2,00
Mi nie działa wcale..Działa wam 365?
U mnie to samo :/Mi nie działa wcale..
dziala bez problemuDziała wam 365?
No i o to właśnie chodzi. Już mam praktycznie freebeta na mecz ????O to możesz być spokojny. Tak tylko głośno myślę, jeśli chodzi już o sam wynik meczu, czy nie ma drugiego na w tym wszystkim.
Ja bym kontrował, oo bramkaoglada ktos plazowke?
mam pograne tahiti under 2,5 w AKO z kursem 10
strzela 3 bramki? czy kontrowac raczej? ????
Moze cos i nas na północy padło. ani na kompie ani mobilnie nie działa.dziala bez problemu
jednak chyba ty jestes, po podaniu kursu na cuevasa nie tylko ja sprawdzilem i bylo od razu 2,7, ty dales 4,2 jak mial bodajze 40-30 i tyle w temacie, pokaz ze to zagrales realnie i bedziesz wszystko jasnejednak jestes idiota i nie bede sie znizal do twojego poziomu,
ps. jak daje kurs na forum to w danym momencie taki jest na becie a ty chyba sprawdzasz po kilku minutach - ogarnij sie chlopie , nikt cie nie prosi zebys ze mna gral...