>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Spaść to najprawdopodobniej spadnie, ale jedno mnie zaciekawiło. Wczoraj ruskie też wychyliły się z ogromnym kursem na Cilica, podczas gdy europejskie od razu wystawiły poprawne. Tutaj nawet europejskie mają te ~2,20 na Melo i Pospisila. Tylko dlaczego?
Nie wiem jak coś oddam bez straty i tyle jak nie spadnie. Mam ich pogranych za 2/5 ale dołożyłem 8j by ewentualnie sprzedawać. Wg. mnie publika to zbije jak nie dzisiaj to jutro do co najmniej 2,00.
A czemu na to pytanie nie da się chyba odpowiedzieć ;) Buki wg. mnie często działają na zasadzie linii powiązanych, gapiąkursy i póki co czekają na reakcje betujących. Jak pójdzie spora kasa na Melo i Pospisila to wg. mnie polecą bardzo szybko. Możliwe, że ludzie też są zaskoczeni i czekają na ruchy, wiadomości i potem zbiją.
Nie sądzę by kurs poszedł do góry, nie widzę na to szans bez jakiejś bardzo istotnej informacji.

edit/pinnacle już zbił do 2,12 ;)

bosco 372

bosco

Użytkownik
gram jak widze szanse zeby wygrac, to tyle w temacie ...pozdro
to pokaz skriny np na cuveasa gdy grales po 4.2. kazdy twoj bet z tenisa zaraz po dodaniu jest po nierealnym kursie. podajesz 4,2 jest 2,7 i to nie byl jeden taki mecz

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Piłka nożna
Indie 1
FC Pune City vs FC Goa (0:1 do przerwy) - FC Pune City win - kurs 7.25 ode mnie z Milenium na becie pewnie więcej ale nie chce mi się sprawdzać
Liga znana z łamaków ostatnia moja obserwacja meczu tej ligi i wynik 0:1 do przerwy skończył się łamakiem, którego nie psotawiłem. Teraz próbuję za miedziaki
⛔ Bramkarz FC Goa to jakiś dzik, że obronił tyle celnych strzałów :grin:

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
O to możesz być spokojny. Tak tylko głośno myślę, jeśli chodzi już o sam wynik meczu, czy nie ma drugiego na w tym wszystkim.
No i o to właśnie chodzi. Już mam praktycznie freebeta na mecz ????
A sądzę, że zbiją to mocno i będę zarobiony bez względu na wynik meczu.
Hahahaha już 1,93. Izi szmal ;) Trzebabyło ładować kilka kafli w ten bet i sprzedawać po 15 minutach. A był taki pomysł ech.
Ale szaleją teraz 2,01.

bosco 372

bosco

Użytkownik
jednak jestes idiota i nie bede sie znizal do twojego poziomu,
ps. jak daje kurs na forum to w danym momencie taki jest na becie a ty chyba sprawdzasz po kilku minutach - ogarnij sie chlopie , nikt cie nie prosi zebys ze mna gral...
jednak chyba ty jestes, po podaniu kursu na cuevasa nie tylko ja sprawdzilem i bylo od razu 2,7, ty dales 4,2 jak mial bodajze 40-30 i tyle w temacie, pokaz ze to zagrales realnie i bedziesz wszystko jasne :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom