gralem polske i dziady pierunskie zremisowaly :;/:Gra ktoś Piłkę nożna plażową ?
gralem polske i dziady pierunskie zremisowaly :;/:Gra ktoś Piłkę nożna plażową ?
a czemu tak odwaznie? takie dobre tahiti?Plażówka na teraz:
Thaiti DNB - Brazylia @3,65 4/10 uni,
jednak też pogram za drobne remis @7,0 b365 0,5/10
Po tym co wypisujesz w trakcie meczów to przypuszczam, że u Cb pralka chodzi non stop.Majtki nie poszły do prania przy łamaku Cilica w taju 2 seta z 6:3 do 6:6? ????
Dokładam win po 1,40 na mirage.Rogue 2nd map -4,5 2,04
Mapa wybrana przez Duńczyków. Oglądam 1 mapę i są technicznie lepszym zespołem. Na Mirage powinni zaczynać od strony CT i jeżeli mają ją opanowaną to powinni wygrać bardzo spokojnie.
????Po tym co wypisujesz w trakcie meczów to przypuszczam, że u Cb pralka chodzi non stop.
Za to u Ciebie już dawno nastąpiła awaria skoro United gra takie *****.Po tym co wypisujesz w trakcie meczów to przypuszczam, że u Cb pralka chodzi non stop.
Są wicemistrzami świata z ubiegłego roku, kurs zbyt wysoki na Thaiti moim zdaniem.a czemu tak odwaznie? takie dobre tahiti?
cueavas win
4.20
Działa, ale rynki są poblokowaneDziała wam 365?
to jak odpowiesz na to co pisalismy wczesniej o tobie? grasz to czy po prostu czekasz na przelamanie i podajesz nierealny kursy?
Spaść to najprawdopodobniej spadnie, ale jedno mnie zaciekawiło. Wczoraj ruskie też wychyliły się z ogromnym kursem na Cilica, podczas gdy europejskie od razu wystawiły poprawne. Tutaj nawet europejskie mają te ~2,20 na Melo i Pospisila. Tylko dlaczego?Pobrałem sobie Melo/Pospisil po 2,24 a po 2,23 załadowałe mocno by odsprzedać jak kurs spadnie bo to musi spaść. Tylu specjalistów nie może się mylić
gram jak widze szanse zeby wygrac, to tyle w temacie ...pozdroto jak odpowiesz na to co pisalismy wczesniej o tobie? grasz to czy po prostu czekasz na przelamanie i podajesz nierealny kursy?