>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Rogue 2nd map -4,5 2,04
Mapa wybrana przez Duńczyków. Oglądam 1 mapę i są technicznie lepszym zespołem. Na Mirage powinni zaczynać od strony CT i jeżeli mają ją opanowaną to powinni wygrać bardzo spokojnie.
Dokładam win po 1,40 na mirage.
Duńczycy są dużo lepsi. Gdyby mieli lepiej ogarnięta mapę to by to wygrali spokojnie. Skoro wybrali mirage to przypuszczam, że mają tam poogarniane strategie.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Pobrałem sobie Melo/Pospisil po 2,24 a po 2,23 załadowałe mocno by odsprzedać jak kurs spadnie bo to musi spaść. Tylu specjalistów nie może się mylić ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Pobrałem sobie Melo/Pospisil po 2,24 a po 2,23 załadowałe mocno by odsprzedać jak kurs spadnie bo to musi spaść. Tylu specjalistów nie może się mylić ;)
Spaść to najprawdopodobniej spadnie, ale jedno mnie zaciekawiło. Wczoraj ruskie też wychyliły się z ogromnym kursem na Cilica, podczas gdy europejskie od razu wystawiły poprawne. Tutaj nawet europejskie mają te ~2,20 na Melo i Pospisila. Tylko dlaczego?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom