Fawela na koblu lubi grać?? Pierwsze słyszę.Sk -2,5 @2.0
gram mocno jest cobblestone gdzie SK lubi grac
Turyn lub remis
3.50
BET365
Inter wcale nie gra lepiej.
Handi wam na pewno płynie....Coś mi się wydaje, że SK płynie...
Ta, kilka razy podał do przeciwnika, wywrócił się i spieprzył setkę ????Wreszcie akceptowalny mecz United, może i przeciwnik zagrał w częściowo rezerwowym składzie, ale było potrzebne to zwycięstwo. Ibra w końcu coś znowu pokazał poza dreptaniem.
Nie wiem czy można być zadowolonym z tak beznadziejnego meczu obojętnie której drużynie się kibicuje. Żeby w całym meczu obie drużyny oddały 1 celny strzał na bramkę to kabaret. Biorę na siebie, że dałem mecz drużyn w tak żałosnej formie i mogę sobie tylko pluć w brodę, że tak fajny kupon poszedł w piździec tym jednym meczemWreszcie akceptowalny mecz United, może i przeciwnik zagrał w częściowo rezerwowym składzie, ale było potrzebne to zwycięstwo. Ibra w końcu coś znowu pokazał poza dreptaniem.
Nie oglądałeś uważnie, wypracował gola Maty, a powinien mieć drugą asystę po podaniu do PogbyTa, kilka razy podał do przeciwnika, wywrócił się i spieprzył setkę ????
Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy :]Bierzcie Berankisa, ogarnie jeszcze!
Topienie hajsu, tam nawet over 1,5 nie siądzie.Wezme over 2 we Florencji @2.025 bet365
Zobaczymy, dzisiaj szczęście mi dopisuje ????Topienie hajsu, tam nawet over 1,5 nie siądzie.