>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Ale nawet nie mam o czym marzyć. Chelsea zrobiła to specjalnie żeby tradycji stało się zadość. Przecież zawsze ostatni mecz na kuponie musi spieprzyć ;)

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Mecz Kachankova i Delbonisa to jest parodia tenisa, wystarczy popatrzeć na przebieg obu w 2 setach, 5-2 w obu i nagle przestajemy grać sobie ;)
tb i zaczyna od DF&#39;a 2 w meczu, wiadomo normalne ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Wreszcie akceptowalny mecz United, może i przeciwnik zagrał w częściowo rezerwowym składzie, ale było potrzebne to zwycięstwo. Ibra w końcu coś znowu pokazał poza dreptaniem.

zmogu 6,4K

zmogu

Użytkownik
Wreszcie akceptowalny mecz United, może i przeciwnik zagrał w częściowo rezerwowym składzie, ale było potrzebne to zwycięstwo. Ibra w końcu coś znowu pokazał poza dreptaniem.
Ta, kilka razy podał do przeciwnika, wywrócił się i spieprzył setkę ????

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nie wiem czy można być zadowolonym z tak beznadziejnego meczu obojętnie której drużynie się kibicuje. Żeby w całym meczu obie drużyny oddały 1 celny strzał na bramkę to kabaret. Biorę na siebie, że dałem mecz drużyn w tak żałosnej formie i mogę sobie tylko pluć w brodę, że tak fajny kupon poszedł w piździec tym jednym meczem

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom