Fawela na koblu lubi grać?? Pierwsze słyszę.Sk -2,5 @2.0
gram mocno jest cobblestone gdzie SK lubi grac
:-|Turyn lub remis
3.50
BET365
Inter wcale nie gra lepiej.
Handi wam na pewno płynie....Coś mi się wydaje, że SK płynie...
Ta, kilka razy podał do przeciwnika, wywrócił się i spieprzył setkę ????Wreszcie akceptowalny mecz United, może i przeciwnik zagrał w częściowo rezerwowym składzie, ale było potrzebne to zwycięstwo. Ibra w końcu coś znowu pokazał poza dreptaniem.
Nie wiem czy można być zadowolonym z tak beznadziejnego meczu obojętnie której drużynie się kibicuje. Żeby w całym meczu obie drużyny oddały 1 celny strzał na bramkę to kabaret. Biorę na siebie, że dałem mecz drużyn w tak żałosnej formie i mogę sobie tylko pluć w brodę, że tak fajny kupon poszedł w piździec tym jednym meczemWreszcie akceptowalny mecz United, może i przeciwnik zagrał w częściowo rezerwowym składzie, ale było potrzebne to zwycięstwo. Ibra w końcu coś znowu pokazał poza dreptaniem.
Nie oglądałeś uważnie, wypracował gola Maty, a powinien mieć drugą asystę po podaniu do PogbyTa, kilka razy podał do przeciwnika, wywrócił się i spieprzył setkę ????
Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy :]Bierzcie Berankisa, ogarnie jeszcze!
Topienie hajsu, tam nawet over 1,5 nie siądzie.Wezme over 2 we Florencji @2.025 bet365
Zobaczymy, dzisiaj szczęście mi dopisuje ????Topienie hajsu, tam nawet over 1,5 nie siądzie.