>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
5567 719

5567

Użytkownik
Wczoraj pogralem fajny kupon AKO w b365, zostalo jedno zdarzenie, co do ktorego mialem sporą pewność, że wejdzie i zamknie kupon, wiec wyplacilem reszte kasy i czekalem na ostatni mecz. Okazalo sie, ze jednak nie siadlo, ale obserwowalem live i udalo sie zamknąć kupon rozliczony na plus chwile po zakonczeniu spotkania (a nawet chyba jeszcze przed zakonczeniem kilka sekund). Od razu zlecilem wyplate. Wszedlem w historie i oczywiscie mialem na kuponie &quot;wygrana&quot; obok tego zdarzenia, co rzecz jasna bylo bledem beta (mialem farta bo padla w koncowce w hoku jedna bramka, ale bet pokazal od razu 2 gole pomylkowo, a tyle wlasnie potrzebowalem). Po kilku minutach bet jak sie mozna bylo spodziewac, skorygował rozstrzygniecie. W stanie konta pojawil mi sie &quot;-x&quot; (gdzie x to maksymalna wygrana mojego kuponu&quot;). Dzisiaj zobaczylem jednak, ze wyplata zostala zrealizowana, hajs jest na skrillu, a po zalogowaniu na b365 nie mam juz minusa tylko &quot;0,00&quot;, czyli tak jakby mi usuneli ten minus. No i teraz pytanie, wplacac kase, czy zabiorą zaraz po wplaceniu? ;) Dodam jeszcze, ze nie mam zadnej wiadomosci od nich w skrzynce. Trochę się boje wplacac, bo hajsik fajny wpadl, moge sobie go wydac, a grac chwilowo gdzie indziej ???? Co radzą mądre głowy?

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Dodam jeszcze, ze nie mam zadnej wiadomosci od nich w skrzynce. Trochę się boje wplacac, bo hajsik fajny wpadl, moge sobie go wydac, a grac chwilowo gdzie indziej Co radzą mądre głowy?
Bez obaw. Jeśli minusowy stan konta zniknął sam, to znaczy, że oni wyszli z tą inicjatywą pierwsi. Inaczej musiałbyś odczekać kilka dni i potulnie zagadać, że chciałbyś dalej u nich grać itd.

Dla pewności możesz kilka dni poczekać, ale wszystko jest i powinno być ok.

5567 719

5567

Użytkownik
Bez obaw. Jeśli minusowy stan konta zniknął sam, to znaczy, że oni wyszli z tą inicjatywą pierwsi. Inaczej musiałbyś odczekać kilka dni i potulnie zagadać, że chciałbyś dalej u nich grać itd.
Dla pewności możesz kilka dni poczekać, ale wszystko jest i powinno być ok.
W sumie wczoraj chwile po tym zdarzeniu minus mialem tylko na glownej stronie tam po prawej u gory pod nickiem, natomiast jak wszedl w historie to tam od razu bylo &quot;0,00&quot;. Dzisiaj juz i na glownej ten minus zniknal. Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie :grin: Na kuponie w historii przy tym zdarzeniu mam juz normalnie zapis &quot;przegrana&quot;. W sumie to nawet dziwne, ze ot tak by sobie podarowali kase mi, skoro maja grube podstawy, zeby zabrac. No chyba, ze boja sie, ze juz nie wplace nic i dlatego usuneli minus i chca zachecic do wplaty :grin:

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie
Takich chwytów na szczęście nie ma. Jeśli buk nie chce Cie przyjąć bez wyrównania, to minusowy stan konta po prostu nie znika.

Bez obaw, takich przypadków, gdzie support zerował minusowy balans dla graczy były setki jak nie więcej.

Graj śmiało. Tylko nie stawiaj all in na over 6,5 gema w WTA. You remember this? ????

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
W sumie wczoraj chwile po tym zdarzeniu minus mialem tylko na glownej stronie tam po prawej u gory pod nickiem, natomiast jak wszedl w historie to tam od razu bylo &quot;0,00&quot;. Dzisiaj juz i na glownej ten minus zniknal. Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie :grin: Na kuponie w historii przy tym zdarzeniu mam juz normalnie zapis &quot;przegrana&quot;. W sumie to nawet dziwne, ze ot tak by sobie podarowali kase mi, skoro maja grube podstawy, zeby zabrac. No chyba, ze boja sie, ze juz nie wplace nic i dlatego usuneli minus i chca zachecic do wplaty :grin:
Może po prostu wplać jakąś małą kwotę i zobacz czy bedzie jakaś reakcja z ich strony

5567 719

5567

Użytkownik
Graj śmiało. Tylko nie stawiaj all in na over 6,5 gema w WTA. You remember this? ????
Heh, no pewnie, ale człowiek musi swoje przejść, żeby się czegoś nauczyć ????
Może po prostu wplać jakąś małą kwotę i zobacz czy bedzie jakaś reakcja z ich strony
Dokladnie o tym samym pomyslalem chwile wczesniej. Wlasnie wplacilem &quot;trochę&quot; i jak narazie nic nie zabrali. ;)

E: Ciekawe jak dzis Canadiens, bo seria poki co elegancka.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Grajcie sobie teraz Team Dignitas po 2,50 na bet365
Jak skończy się strona CT to będą po jakieś 1,50 czy coś w tym stylu, będzie można wyciągać.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom