Nie wiem czy warto cos tu grać.. Borgue miał 4 SP i nic, teraz juz,szybki zjazd do bazy 0:2Bourgue 6. gem 2. set @1.48
ja bym tutaj gral na australijczykaco do tenisa co myślicie o tym spotkaniu
http://www.flashscore.pl/mecz/6Z46x8Vp/#h2h;all
jak dla mnie to Panowie zarabiają po równo... zobaczcie wyniki 2:1... zawsze faworyt wygrywał a pozniej dostawał wciry
Bourgue 6. gem 2. set @1.48
Bez obaw. Jeśli minusowy stan konta zniknął sam, to znaczy, że oni wyszli z tą inicjatywą pierwsi. Inaczej musiałbyś odczekać kilka dni i potulnie zagadać, że chciałbyś dalej u nich grać itd.Dodam jeszcze, ze nie mam zadnej wiadomosci od nich w skrzynce. Trochę się boje wplacac, bo hajsik fajny wpadl, moge sobie go wydac, a grac chwilowo gdzie indziej Co radzą mądre głowy?
W sumie wczoraj chwile po tym zdarzeniu minus mialem tylko na glownej stronie tam po prawej u gory pod nickiem, natomiast jak wszedl w historie to tam od razu bylo "0,00". Dzisiaj juz i na glownej ten minus zniknal. Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie :grin: Na kuponie w historii przy tym zdarzeniu mam juz normalnie zapis "przegrana". W sumie to nawet dziwne, ze ot tak by sobie podarowali kase mi, skoro maja grube podstawy, zeby zabrac. No chyba, ze boja sie, ze juz nie wplace nic i dlatego usuneli minus i chca zachecic do wplaty :grin:Bez obaw. Jeśli minusowy stan konta zniknął sam, to znaczy, że oni wyszli z tą inicjatywą pierwsi. Inaczej musiałbyś odczekać kilka dni i potulnie zagadać, że chciałbyś dalej u nich grać itd.
Dla pewności możesz kilka dni poczekać, ale wszystko jest i powinno być ok.
Takich chwytów na szczęście nie ma. Jeśli buk nie chce Cie przyjąć bez wyrównania, to minusowy stan konta po prostu nie znika.Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie
Może po prostu wplać jakąś małą kwotę i zobacz czy bedzie jakaś reakcja z ich stronyW sumie wczoraj chwile po tym zdarzeniu minus mialem tylko na glownej stronie tam po prawej u gory pod nickiem, natomiast jak wszedl w historie to tam od razu bylo "0,00". Dzisiaj juz i na glownej ten minus zniknal. Tak sobie mysle, ze fakt, iz tego minusa nie widac to moze byc taka pulapka na mnie :grin: Na kuponie w historii przy tym zdarzeniu mam juz normalnie zapis "przegrana". W sumie to nawet dziwne, ze ot tak by sobie podarowali kase mi, skoro maja grube podstawy, zeby zabrac. No chyba, ze boja sie, ze juz nie wplace nic i dlatego usuneli minus i chca zachecic do wplaty :grin:
Heh, no pewnie, ale człowiek musi swoje przejść, żeby się czegoś nauczyć ????Graj śmiało. Tylko nie stawiaj all in na over 6,5 gema w WTA. You remember this? ????
Dokladnie o tym samym pomyslalem chwile wczesniej. Wlasnie wplacilem "trochę" i jak narazie nic nie zabrali.Może po prostu wplać jakąś małą kwotę i zobacz czy bedzie jakaś reakcja z ich strony
Sa zmeczeni, nie ugrajaGrajcie sobie teraz Team Dignitas po 2,50 na bet365
Jak skończy się strona CT to będą po jakieś 1,50 czy coś w tym stylu, będzie można wyciągać.
po co Ci ence plusKurcze, tyle spotkań dziś NBA ... i bez żadnego w ence plus, szkoda. a takie np. Memphi-Minesote bym obejrzał lub Orlando - Heat ehhhh
dzięki Ci @jozzy22 ????
ja tak właśnie mam.Podłączony komp do plazmy i bajobongodzięki Ci @jozzy22 ????
a tak już ciągnąc temat, na plazmie zawsze lepiej i kanapie