uefowillcox
Użytkownik
Fatalnie to wygląda, sorry. Myślałem, że jakieś 10-5 wyciągną po stronie CT.Sa zmeczeni, nie ugraja
Fatalnie to wygląda, sorry. Myślałem, że jakieś 10-5 wyciągną po stronie CT.Sa zmeczeni, nie ugraja
Ogólnie to kilka razy ostatnio złapałeś takie okazje i szło gładko. Bywa. Raz musiał być ten blowout.Fatalnie to wygląda, sorry. Myślałem, że jakieś 10-5 wyciągną po stronie CT.
Zamknąłem ten zakład jak miałem do wyciągniecia 50% stawki, bo uznałem, że nie ma szans na comeback. Będę rozpaczał jak Dignitas to wygrają ????Nip jak przegraja to oglosze ich frajerami roku, 10-1 po TT i juz jest 12-11...
A co w tym dziwnego ? 2nd unit to jednak inna jakość do tego pierwszy mecz będą przestoje.Pacers fajnie wygląda, przyjemnie. Na tym spotkaniu się skupiłem do końca kwarty 1szej. I pobieram :
Indiana Pacers -11,5 @ 1,86 bet365 - Pierwsza Połowa.
edit:1 niesamowite ... inna drużyna w 2 kw. szok jak na razie.
CZEMU NIE TRZYMAŁEM DO KOŃCA. KOŃCZĘ Z BUKMACHERKĄ, DZIĘKUJĘ, DOBRANOC ????Grajcie sobie teraz Team Dignitas po 2,50 na bet365
Jak skończy się strona CT to będą po jakieś 1,50 czy coś w tym stylu, będzie można wyciągać.
Kto dla jaj i dobre oglądania wział Digi ???? To porobiony na plus.Co za typy no hit 10-1 po TT by dostac az szkoda gadac.. Co tu sie stalo i badz zdrow
było, już fajnie po 20-20... ale się skończyło nie tak.Napisał cinek9191 ->
Pacers fajnie wygląda, przyjemnie. Na tym spotkaniu się skupiłem do końca kwarty 1szej. I pobieram :
Indiana Pacers -11,5 @ 1,86 Bet365 - Pierwsza Połowa.
edit:1 niesamowite ... inna drużyna w 2 kw. szok jak na razie.
Bezsprzecznie. A CT na dd2.Wniosek - strona Terro lepsza na Nuke
Kolega pisał o dogach.... właśnie taki leci po wina... hahaobstawia ktos siatke kobiet w usa?
na 5 dogow wchodza srednio 2,3
Oho, skąd my to wszyscy ostatnio znamyale juz nie pozwolił go rozegrać i zakończył spotkanie z 8 kornerami a ja miałem over 8
juz jeden wszedlKolega pisał o dogach.... właśnie taki leci po wina... haha