Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Pacers fajnie wygląda, przyjemnie. Na tym spotkaniu się skupiłem do końca kwarty 1szej. I pobieram : Indiana Pacers -11,5 @ 1,86 bet365 - Pierwsza Połowa.
edit:1 niesamowite ... inna drużyna w 2 kw. szok jak na razie.
Kto dla jaj i dobre oglądania wział Digi ???? To porobiony na plus.
edit:1 dla jaj napisałem dlatego - ponieważ byli po turku ost. do tego NiP po spotkaniu z SK ... przy takim wyniku po CT było faworytem... no ale CUMBEK - graty dla nich
Napisał cinek9191 ->
Pacers fajnie wygląda, przyjemnie. Na tym spotkaniu się skupiłem do końca kwarty 1szej. I pobieram :
Indiana Pacers -11,5 @ 1,86 Bet365 - Pierwsza Połowa.
edit:1 niesamowite ... inna drużyna w 2 kw. szok jak na razie.
Co Brooklyn dzisiaj ma skuteczność zza łuku. Tylko to ich trzyma w tym meczu. Ale coś czuję, że chwila w 2 połowie, że przestaną siadać i zrobi się 20 punktów.
sędzia co za typ wskazał na rzut rożny w ostatniej akcji meczu Chapecoense-SC ale juz nie pozwolił go rozegrać i zakończył spotkanie z 8 kornerami a ja miałem over 8 ....a ogólnie piłka wodna ????
Potrzebne 3-4 minuty solidniejszej obrony w Orlando. A tak naprawdę obrona dobra ale trzeba zastawiać lepiej bo za dużo 2nd chance punktów wpada.
Indiana też nie może odjechać. Widać, że jeszcze brakuje im regularności w grze. Jak złapią to będzie czołg.