>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
HJK Helsinki v SJK
powyzej 0,5 gola
kurs 1.57
3J⛔
bet365
Rangers Celtic
Rangers czas 1 gola 80:00 minuta
kurs 1.83
3J⛔
bet365

&lt;TABLE&gt; &lt;TBODY&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD class=&quot;tname-home logo-enable&quot;&gt;Norrkoping&lt;/TD&gt; &lt;TD class=current-result&gt;0-1&lt;/TD&gt; &lt;TD class=&quot;tname-away logo-enable&quot;&gt;Falkenbergs &lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt; &lt;TR&gt; &lt;TD id=utime class=mstat-date colSpan=3&gt;typ 1
kurs 1.8
5J✅
bet365
&lt;/TD&gt;&lt;/TR&gt;&lt;/TBODY&gt;&lt;/TABLE&gt;
⛔✅⛔

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Jesteś pewien Realu? Nie lepiej iść w hindi na Bilbao?+2 i +2,5 nieźle wygląda
Real u siebie, real wypoczęty po meczu z legią. Bilbao osłabione, brak bodaj 6 graczy w tym: aduriz,Benat, de Marcos i pałzujący za kartki Balenziaga, do tego w czwartek grali w LE na wyjeździe. Dodatkowo bilbao na santiago bernabeu nie potrafi grać. Ostatnie 7 spotkań na bernabeu to odpowiednio:
4:2, 5:0, 3:1, 5:1, 4:1, 5:1, 5:1

Real nawet z handi bym tu brał ????

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Wie ktoś o co chodzi z różnymi w meczu Torino-Lazio ?
Całoroczny zaliczył 9 różnych, Flashscore ma 10, livescores 9, a strona Seria A ma z kolei 8... Skąd ta rozbieżność i co jest prawdą ?
Pograłem over 9 i rozliczone jako przegrane, ale zajrzałem w statystyki i trochę się zdziwiłem...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
@Luk Asz
powaga: w 93:57 wybił z Torino na rożny a doliczył 4 minuty
rożny wywalczony jeszcze w czasie
Wszystkich drań załatwił :;/: Ostatnio tak było w meczu Valencii, też róg nabity i inny dziad nie pozowolił wykonać a też oczywiście zamykał linie

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Mourinho chyba nie moze uwierzyc, ze Chelsea potrafi grac tak dobrze ???? Stoi tylko na linii i glowa kiwa z niedowierzaniem.
On raczej nie dowierza, że ilekroć postawi na Blinda to ten sprezentuje gola rywalom. City, Stoke, Chelsea - a to dopiero początek sezonu. On powinien być dyscyplinarnie w.... zwolniony razem z van gaalem.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
@Luk Asz

Wszystkich drań załatwił :;/: Ostatnio tak było w meczu Valencii, też róg nabity i inny dziad nie pozowolił wykonać a też oczywiście zamykał linie
No to mega :/ Tylko dlaczego w relacji tekstowej uwzględnili i napisali o wykonaniu różnego... Kurde, jak ja nie lubię w taki sposób tracić fajnej wygranej.

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
No to mega :/ Tylko dlaczego w relacji tekstowej uwzględnili i napisali o wykonaniu różnego... Kurde, jak ja nie lubię w taki sposób tracić fajnej wygranej.
a jeszcze w doliczonym była przerwa przez kłótnie spowodowane karnym.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Virtus Pro win 1 mapa @1,80 bet365
Zaczynają po stronie CT Na nuke. Powinni odjechać na tyle, żeby to ugrać, a nawet jak nie odjądą, to wynik po połowie mapy powinien dawac w miare przyzwoita sume do zamkniecia

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom