Izi 1-2Crotone-Napoli
Napoli w 10 prowadzi juz 2-0, wiec raczej będą bronić niż atakować.
Under 3.5 @2.00
ziom, tu może się wszystko zdarzyć jeszcze ????zapomnij Dignitas już tego nie wypuści. Nie na Nuke'u, nie po CT
Serio? Dobrze, że wyłączyłembył rożny i nie dał rozegrać .....
co za menda, przecież przez tego karnego była przerwa i mógł spokojnie dać
powaga: w 93:57 wybił z Torino na rożny a doliczył 4 minutySerio? Dobrze, że wyłączyłem
Jest jakaś szansa na ten 10 róg? Jakieś oficjalne statystyki czy coś? Bo over 9.5 RR zamyka grube ako ????powaga: w 93:57 wybił z Torino na rożny a doliczył 4 minuty
przecież przy tym karnym w doliczonym była przerwa i powinien spokojnie dać rozegrać
rożny wywalczony jeszcze w czasie
Czy wy serio oglądacie pierwszy raz nuke'a? I to w wykonaniu Dignitas? Już po połowie było wiadomo że dig to wygra... Jedna z ich lepszych map, do tego grają po CT. Jakim cudem navi mogłoby to ugrać ???? ?ziom, tu może się wszystko zdarzyć jeszcze ????
Dobra, Cofam. Dignitas bierze to bez problemu
Żadnych. Nie wykonali to tak jakby go nie było.Jest jakaś szansa na ten 10 róg? Jakieś oficjalne statystyki czy coś? Bo over 9.5 RR zamyka grube ako ????
No ja myślałem, że Dignitas się obsrają przed wielkim finałem, a Navi na własnej ziemii dostanie skrzydeł. Tylko dlatego. Bo na logikę to wszystko wskazywało na Dignitas.Czy wy serio oglądacie pierwszy raz nuke'a? I to w wykonaniu Dignitas? Już po połowie było wiadomo że dig to wygra... Jedna z ich lepszych map, do tego grają po CT. Jakim cudem navi mogłoby to ugrać ???? ?