>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
a jeszcze w doliczonym była przerwa przez kłótnie spowodowane karnym.
Mogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach ;) No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie ????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
chociaż burdel w tych rożnych Torino-Lazio, bo różne strony pokazują od 8 do 10 ????
Mogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie
w 90 minucie jeszcze piłkarz Torino nabił bambo z Lazio przy linii, piłka szła na rożny a na koniec sam siebie nabił ????
jeszcze 2x piłkarze Torino zatrzymali piłkę na linii, która szła na rożny

ekszynejszyn 13

ekszynejszyn

Użytkownik
Real u siebie, real wypoczęty po meczu z legią. Bilbao osłabione, brak bodaj 6 graczy w tym: aduriz,Benat, de Marcos i pałzujący za kartki Balenziaga, do tego w czwartek grali w LE na wyjeździe. Dodatkowo bilbao na santiago bernabeu nie potrafi grać. Ostatnie 7 spotkań na bernabeu to odpowiednio:
4:2, 5:0, 3:1, 5:1, 4:1, 5:1, 5:1

Real nawet z handi bym tu brał ????
Tak jak kolega powiedzial nawet handicap do pobrania ale czas pokaze.

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Mogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach ;) No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie ????
Napisz i daj znać ???? bo mi też grube AKO to zamyka

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
chociaż burdel w tych rożnych Torino-Lazio, bo różne strony pokazują od 8 do 10 ????
Bet365 rozliczył oficjalnie jako 9 rożnych nie licząc tego ostatniego. Nie ma co płakać taki Keita w 1 połowie powinien sam z 3 nabić a przymulili fest w tym elemencie zwłaszcza w pierwszej połowie, chociaż akcji nie brakowało.
Mogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach :wink: No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie :smile:
Nie tylko Tobie, mnie ominęła końcówka meczu, gdzie zaczęli zdrowo nabijać i taki kabaret się zrobił. A z resztą daj sobie spokój. Rożny liczy się gdy zostanie wykonany przez zawodnika a nie gdy jest odgwizdany przez sędziego. Poza tym na livesports nei ma co się powoływać

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Napisz i daj znać ???? bo mi też grube AKO to zamyka
Mogę pisać, ale z nimi się raczej nie wygra. Nie oglądałem końcówki i nie wiem jak to było. Muszę znaleźć i obejrzeć. W każdym razie ta rozbieżność na stronach jest trochę dziwna.

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Muszę znaleźć i obejrzeć.
oglądałem, ostatnia akcja meczu , piłkarz Lazio wpadł w pole karne i obrońca Torino wybił na rożny. Po tym sędzia zakończył mecz nie dając go wykonać.
Pewnie gdyby było 2:1 dla Torino to na bank by dał a tak jest 2:2 co się będą szarpać i koniec
rożny był na 100%, ale nie wykonany
a to różnie liczą, bo np kiedyś miałem podobnie w Australii i oficjalna strona go uznała do statystyk

raczykk 2,6K

raczykk

Użytkownik
Mogę pisać, ale z nimi się raczej nie wygra. Nie oglądałem końcówki i nie wiem jak to było. Muszę znaleźć i obejrzeć. W każdym razie ta rozbieżność na stronach jest trochę dziwna.
Mnie by nawet bardzo ucieszył zwrot...
Ehh. Costa ze spalonego

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Virtus Pro win 1 mapa @1,80 bet365

Zaczynają po stronie CT Na nuke. Powinni odjechać na tyle, żeby to ugrać, a nawet jak nie odjądą, to wynik po połowie mapy powinien dawac w miare przyzwoita sume do zamkniecia
Nie ogarniam trochę tego. Z tego co widziałem na HLTV to Virtusi byli ustawieni po stronie CT, a Dignitas po TT. Mój błąd. Zakład może nie być taki oczywisty, ale Virtusi dobrze zaczęli.

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
Oficjalna strona z kolei pokazuje 8 ???? Dobra, trzeba będzie wieczorem sprawdzić protokoły i tyle. Nie sądzę, że będzie zaliczone albo zwrot, niestety.
E: Zobaczcie na stronie seria a...ściągnałem oficjalny protokół i tam jest 8 różnych. To już kompletnie pomieszane wszystko...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom