marek611
Czasem udaje mi sie wygrac
wykonane ????Sevilla over 3,5 kartki @2,05
to teraz Jaga-Zagłębie bts do ht @5,3
wykonane ????Sevilla over 3,5 kartki @2,05
Mogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie ????a jeszcze w doliczonym była przerwa przez kłótnie spowodowane karnym.
w 90 minucie jeszcze piłkarz Torino nabił bambo z Lazio przy linii, piłka szła na rożny a na koniec sam siebie nabił ????Mogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie
Tak jak kolega powiedzial nawet handicap do pobrania ale czas pokaze.Real u siebie, real wypoczęty po meczu z legią. Bilbao osłabione, brak bodaj 6 graczy w tym: aduriz,Benat, de Marcos i pałzujący za kartki Balenziaga, do tego w czwartek grali w LE na wyjeździe. Dodatkowo bilbao na santiago bernabeu nie potrafi grać. Ostatnie 7 spotkań na bernabeu to odpowiednio:
4:2, 5:0, 3:1, 5:1, 4:1, 5:1, 5:1
Real nawet z handi bym tu brał ????
co za scierwa 19-21...24-23...25-27luczniczka bydgoszcz 2 set @ 3,75 przy 7-11 brac
Napisz i daj znać ???? bo mi też grube AKO to zamykaMogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie ????
Bet365 rozliczył oficjalnie jako 9 rożnych nie licząc tego ostatniego. Nie ma co płakać taki Keita w 1 połowie powinien sam z 3 nabić a przymulili fest w tym elemencie zwłaszcza w pierwszej połowie, chociaż akcji nie brakowało.chociaż burdel w tych rożnych Torino-Lazio, bo różne strony pokazują od 8 do 10 ????
Nie tylko Tobie, mnie ominęła końcówka meczu, gdzie zaczęli zdrowo nabijać i taki kabaret się zrobił. A z resztą daj sobie spokój. Rożny liczy się gdy zostanie wykonany przez zawodnika a nie gdy jest odgwizdany przez sędziego. Poza tym na livesports nei ma co się powoływaćMogłem nie sprawdzać, bo teraz mi tylko ciśnienie podnieśli. Muszę zobaczyć końcówkę meczu. Napisałbym do całorocznego o zwrot, w związku z rozbieżnościami w statystykach :wink: No, ale trzeba zejść na ziemię, bo nic z tego nie będzie :smile:
Mogę pisać, ale z nimi się raczej nie wygra. Nie oglądałem końcówki i nie wiem jak to było. Muszę znaleźć i obejrzeć. W każdym razie ta rozbieżność na stronach jest trochę dziwna.Napisz i daj znać ???? bo mi też grube AKO to zamyka
oglądałem, ostatnia akcja meczu , piłkarz Lazio wpadł w pole karne i obrońca Torino wybił na rożny. Po tym sędzia zakończył mecz nie dając go wykonać.Muszę znaleźć i obejrzeć.
Mnie by nawet bardzo ucieszył zwrot...Mogę pisać, ale z nimi się raczej nie wygra. Nie oglądałem końcówki i nie wiem jak to było. Muszę znaleźć i obejrzeć. W każdym razie ta rozbieżność na stronach jest trochę dziwna.
Nie ogarniam trochę tego. Z tego co widziałem na HLTV to Virtusi byli ustawieni po stronie CT, a Dignitas po TT. Mój błąd. Zakład może nie być taki oczywisty, ale Virtusi dobrze zaczęli.Virtus Pro win 1 mapa @1,80 bet365
Zaczynają po stronie CT Na nuke. Powinni odjechać na tyle, żeby to ugrać, a nawet jak nie odjądą, to wynik po połowie mapy powinien dawac w miare przyzwoita sume do zamkniecia
Man utd dnoChelsea - Man Utd x2 Lekko próbuje @2.75 Bet365