kuchcik
Użytkownik
Najczęściej tak, ale te 24h to traktuj bardziej jako limit czasowy.Z wypłatą z betsyfów to jest tak, że jak nie przejdzie w ciągu paru minut to idzie 24h?
Najczęściej tak, ale te 24h to traktuj bardziej jako limit czasowy.Z wypłatą z betsyfów to jest tak, że jak nie przejdzie w ciągu paru minut to idzie 24h?
U mnie coraz częściej się zdarzają 24h wypłaty, kiedyś jedna na 10 teraz jedna na 5.Najczęściej tak, ale te 24h to traktuj bardziej jako limit czasowy.
w ogóle nie tak jak napisałem, ale kij. Wygranych zakładów się nie ocenia.Virtus Pro win 1 mapa @1,80 bet365
Zaczynają po stronie CT Na nuke. Powinni odjechać na tyle, żeby to ugrać, a nawet jak nie odjądą, to wynik po połowie mapy powinien dawac w miare przyzwoita sume do zamkniecia
Sorry ale nie widać żadnych przesłanek żeby to poszło. Jak Snax poprawi swoją grę to Digi nie ma co szukać, bo nawet Pasha dziś nie statystuje ????Digi 2 mapa 2,7 pinek
W pierwszej zagrali fatalnie decydujące momenty, chyba zadnego nie przeciągneli na swoją korzyść, teraz 11-14 grają full vs eko i neo 2 HS.. z scouta
Dla mnie odwrotnie jakby Digi wygrało pare 'decydujących' starć, gdzie mieli choćby w 1 rundzie po CT 5 na 3 to by spokojnie wzięli, tutaj za duży kursSorry ale nie widać żadnych przesłanek żeby to poszło. Jak Snax poprawi swoją grę to Digi nie ma co szukać, bo nawet Pasha dziś nie statystuje ????
To Ci zrobił niespodzianke ????Fyrstenberg na takim poziomie że kwali nie przechodzi w debla jak zawsze przegrywa w patologicznym stylu
Beka tamci 9:6 i 2 serwisyTo Ci zrobił niespodzianke ????
Nie radze. Czewa u siebie wezmie mimo ze to poziom 1ligi to obecnie marcelek i inne gowna moga im buty czyscic i grac w 2 lidzeBydgoszcz mecz 1,80 Bet365
Dokładnie, po tym co zobaczyłem w 4 secie zgadzam się z patced, Czewa wygra.Bydgoszcz mecz 1,80 Bet365
brawo MalagaMalaga - Leganes over 1.5 bramki @1.95 Bet365