>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W Rumunii to nawet potrafią zrobić parę w pucharze krajowym rezerw z pierwszym zespołem Dinama Bukareszt. ???? Przecież ten mecz nie ma w ogóle sensu, ciekawe czy coś ciekawszego z tego wykręcą. Ale to chyba byłoby za oczywiste

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
Wiedziałem ???? z 1*:0 na 1*:4.
Dobrze, że ostatni mecz to pokontrowane.
A ja poszedłem na smaczną drzemkę, bo widziałem że Lopezy mają wszystko pod kontrolą. Jednak w tym sporcie nie można nawet przymknąć oka, bo zaraz wszystko ucieka :cool:
Jednak widzę, że właśnie odłamali, także pewnie biorą w dwóch setach. Ogólnie pary walczące o/grające w mastersie kończącym sezon radzą sobie dobrze w tym tygodniu.

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
A ja poszedłem na smaczną drzemkę, bo widziałem że Lopezy mają wszystko pod kontrolą. Jednak w tym sporcie nie można nawet przymknąć oka, bo zaraz wszystko ucieka :cool:
Jednak widzę, że właśnie odłamali, także pewnie biorą w dwóch setach. Ogólnie pary walczące o/grające w mastersie kończącym sezon radzą sobie dobrze w tym tygodniu.
Mam ich na tym samym kuponie co Karlovicia, więc jak dwa razy się połamali w 2 secie to nawet nie mrugnąłem, nic mnie już dzisiaj nie ruszy ????

Otrzymane punkty reputacji: +3
darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Nigdy więcej nie postawię już koszykówki, przenigdy. Ten sport jest przepełniony takimi rakami i sprzedawczykami, że nie sposób tego zliczyć. 3 raz w ciągu miesiąca dałem mecz w kosza na underdoga, w każdym meczu przewaga kilku lub kilkunastu punktowa a magiczna 4 kwarta sprawia, że 3/3 nie weszło. Wszystko 2 lub 4 punktami. Dobrze, że to było tylko za bonus z Oddsringa...

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
Nigdy więcej nie postawię już koszykówki, przenigdy. Ten sport jest przepełniony takimi rakami i sprzedawczykami, że nie sposób tego zliczyć. 3 raz w ciągu miesiąca dałem mecz w kosza na underdoga, w każdym meczu przewaga kilku lub kilkunastu punktowa a magiczna 4 kwarta sprawia, że 3/3 nie weszło. Wszystko 2 lub 4 punktami. Dobrze, że to było tylko za bonus z Oddsringa...
Dodaj ich do czarnej listy;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom