wlkp1922
Użytkownik
https://zapodaj.net/67c690d67218c.png.html
Jak Lewy na ławie to dadza mi zwrot czy zamykac ?
hejka
+1,5 @1,62 Ludgwisburg bet365
*kosz*3kwarta
edit1: dziwne to faworyzowanie ZG, masakra totalna. 2 kwarta to już w ogóle padaka z obu stron.
zwrothttps://zapodaj.net/67c690d67218c.png.html
Pewnie teraz z 15:40 wyszli a przy ich podaniu nic nei ugraliWarto w Kontinen/Peers pograc? Oddali gema w 1 serwisie a potem w miare pewnie trzymają ciekawe jak w 2 secie będzie..
Wiedziałem ???? z 1*:0 na 1*:4.Lopezy niszczą, ale znając specyfikę debli to w drugim secie może się odwrócić.
Bardzo dobrze jak przegrają ... za tą patologie.Jak Ludwigsburg to przegra to będzie jakiś obłęd
A ja poszedłem na smaczną drzemkę, bo widziałem że Lopezy mają wszystko pod kontrolą. Jednak w tym sporcie nie można nawet przymknąć oka, bo zaraz wszystko uciekaWiedziałem ???? z 1*:0 na 1*:4.
Dobrze, że ostatni mecz to pokontrowane.
Skąd na dignitas taki kurs ? A ok bo z nipem ich grasz.Te mecze podałem za późno ale lecimy dalej
Mam ich na tym samym kuponie co Karlovicia, więc jak dwa razy się połamali w 2 secie to nawet nie mrugnąłem, nic mnie już dzisiaj nie ruszy ????A ja poszedłem na smaczną drzemkę, bo widziałem że Lopezy mają wszystko pod kontrolą. Jednak w tym sporcie nie można nawet przymknąć oka, bo zaraz wszystko ucieka
Jednak widzę, że właśnie odłamali, także pewnie biorą w dwóch setach. Ogólnie pary walczące o/grające w mastersie kończącym sezon radzą sobie dobrze w tym tygodniu.
Dodaj ich do czarnej listyNigdy więcej nie postawię już koszykówki, przenigdy. Ten sport jest przepełniony takimi rakami i sprzedawczykami, że nie sposób tego zliczyć. 3 raz w ciągu miesiąca dałem mecz w kosza na underdoga, w każdym meczu przewaga kilku lub kilkunastu punktowa a magiczna 4 kwarta sprawia, że 3/3 nie weszło. Wszystko 2 lub 4 punktami. Dobrze, że to było tylko za bonus z Oddsringa...