>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
esport kolego to także sport, ale ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia na dany temat nigdy tego nie zrozumieją. W korei jest to sport narodowy, w europie ustępuje oglądalnością tylko piłce nożnej. I z upływem lat będzie się to powiększać. Myślisz że dlaczego już chyba 4 klub piłkarski zakłada dywizję w lolu czy to w cs-ie? bo myślą przyszłościowo Powstał nawet projekt w którym zgłoszony został esport na olimpiadę, został on zakwalifikowany do dyscypliny olimpijskiej 2 kategorii no ale co tam będziemy dyskutować
E: bez urazy ale na moje ze sportem to szachy juz maja wiecej wspolnego druga ogladalnosc po pilce? moze zyjesz w swiecie osob, ktore wychowaly sie na komputerach bo jest masa innych sportow gwarantuje Ci ktore maja wieksza ogladalnosc od tego czegos.
E: &quot;SPORT&quot; forma aktywności człowieka, mająca na celu doskonalenie sprawności fizycznych w ramach współzawodnictwa, indywidualnie lub zbiorowo, według reguł umownych. Rodzaje sportu: sport wyczynowy – forma działalności człowieka, podejmowana dobrowolnie w drodze rywalizacji dla uzyskania maksymalnych wyników sportowych
moze jestem innego zdania ale cykanie palcem w myszke i klawiature to dla mnie nie jest forma aktywnosci fizycznej...

erolyzer 253

erolyzer

Użytkownik
Co Karlovic ogarną mecz wow, szkoda ze Lopez nie ugrał ;/
#zauwazył ktoś, że mecze bośniaka ostatnio kończę się w dziwne sposoby? ten gdzie kurs na Karla z 20+ lekko był, a wcześniej z ruskiej w moskwie co wyciągnał ;)

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Dzięki valentine za typ mouse vs liquid, skorzystałem i obstawiłem... ale ciężko to się ogląda, nawet pomimo tego, że sam gram przez internet w wolnym czasie w stary &quot;wolfenstein enemy territory&quot; - ale oglądać/kibicować - ciężko.

josekubinho 985

josekubinho

Użytkownik
Nie zdążyłem panowie napisać ja dzisiaj gram
Envyaus @1.5
Mousesports @1.53
Faze@ 1.9
Sk @ 1.6
C9 @1.33
Dignitas @1.83
Gram to na 1 kuponie oraz double mam poronienie mam nadzieję że zarobimy tak jak ostatnio

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom