esport kolego to także sport, ale ludzie którzy nie mają zielonego pojęcia na dany temat nigdy tego nie zrozumieją. W korei jest to sport narodowy, w europie ustępuje oglądalnością tylko piłce nożnej. I z upływem lat będzie się to powiększać. Myślisz że dlaczego już chyba 4 klub piłkarski zakłada dywizję w lolu czy to w cs-ie? bo myślą przyszłościowo Powstał nawet projekt w którym zgłoszony został esport na olimpiadę, został on zakwalifikowany do dyscypliny olimpijskiej 2 kategorii no ale co tam będziemy dyskutować
E: bez urazy ale na moje ze sportem to
szachy juz maja wiecej wspolnego druga ogladalnosc po pilce? moze zyjesz w swiecie osob, ktore wychowaly sie na komputerach bo jest masa innych sportow gwarantuje Ci ktore maja wieksza ogladalnosc od tego czegos.
E: "SPORT" forma aktywności człowieka, mająca na celu doskonalenie
sprawności fizycznych w ramach współzawodnictwa, indywidualnie lub zbiorowo, według reguł umownych. Rodzaje sportu: sport wyczynowy â forma działalności człowieka, podejmowana dobrowolnie w drodze rywalizacji dla uzyskania maksymalnych wyników sportowych
moze jestem innego zdania ale cykanie palcem w myszke i klawiature to dla mnie nie jest forma aktywnosci fizycznej...