Na dwie dyscypliny to już miejsca by zabrakło.Dodaj ich do czarnej listy
A dodając jeszcze Arsenal i Atletico w nogę to tym bardziej!Na dwie dyscypliny to już miejsca by zabrakło.
???????? Fatalny mecz, ani przez chwilę nie powalczyli, a grali u siebieDelikatnie Lokomotiv Kuban win @3,4 i mocniej handi +8,5 @1,83
Normalnie słaby i słabszy, dobrze, że City dzisiaj rezerwami chociażNa dwie dyscypliny to już miejsca by zabrakło.
Środek obrony MU: Blind z Rojo ????
i już -4 :grin:CCC Polkowice straciły 8 pkt pod rząd w IV kwarcie i jest remis ???? głowa mała
Drużyna Comedy Central chętnie przygarnęłaby taki środek obrony.Normalnie słaby i słabszy, dobrze, że City dzisiaj rezerwami chociaż
35 sekund do końca, piłka dla murcii i 74:74 ... Będzie nerwówka.zenit +1.5 @1.95 koszykówka
Mam pograny awans City, ale nie spodziewałem się, że na derby wystawią rezerwy...Normalnie słaby i słabszy, dobrze, że City dzisiaj rezerwami chociaż
Blind i Rojo na środku wyrównują szanse. Pierwszy nie ogarnia, każdy go przepycha, ale przynajmniej potrafi z rożnego dorzucić, Rojo to w ogóle tragedia, wygląda jak jakiś zakapior, tatuaże, a gra jak piz***Mam pograny awans City, ale nie spodziewałem się, że na derby wystawią rezerwy...
Nie podoba mi się, że w składzie jest Maffeo, Garcia i Jesus Grosicki. United chyba akurat ten puchar bierze na poważnie bo nawet Ibra w pierwszym ????
A czego się po nim spodziewać jak po meczach dorabia jako YouTuber recenzujący gry komputerowe? Za to drugi jest ślepy więc się idealnie dobraliBlind i Rojo na środku wyrównują szanse. Pierwszy nie ogarnia, każdy go przepycha, ale przynajmniej potrafi z rożnego dorzucić, Rojo to w ogóle tragedia, wygląda jak jakiś zakapior, tatuaże, a gra jak piz***
podziękował Panu za nie trafienie z pod kosza przy 16 pkt... a koljna akcja 20 s do końca ... Czarnemu się już grac nie chciało.Crvena Zvezda over 17,5 @1,86 bet365
*kosz*4kwarta*Barcelona będzie chciała za wszelką ceną odrobić i jeszcze powalczyć, sporo fauli się spodziewam a co za tym idzie Zvezda powinna ogarnąć ten overek. % wolnych nawet nawet - wchodzę w to mocniej.
Można się wpienić na koszykówce? Jasne, że można. Sport bezmózgich małp i tyle w temaciepodziękował Panu za nie trafienie z pod kosza przy 16 pkt... a koljna akcja 20 s do końca ... Czarnemu się już grac nie chciało.
No i szybkie 6:4 ???? Proste i logiczne.Gombos podbił kurs i teraz rusza z 1*-4, zobaczycie ????