ekszynejszyn
Użytkownik
Lech pokazal cos w 1 pol?
arsenal win ht
1.70
uwalone gruboGastao Elias @2.50
Ja wchodzę mocno.
Sorry za spam, ale może jednak ktoś tak miał?Nosz w pytę węża! Postawiłem sobie dzisiaj kupon AKO z samego kosza, handicapy. Wszystko mi weszło, tak jak sobie obstawiłem, odświeżam saldo, nic na koncie nie przybywa (całoroczny), a kupon rozliczony, bo nie mam nic do zamknięcia. Patrzę na kupon i oczom nie wierzę... Dodawałem do kuponu z alternatywnych handicapów typ na Bonn -7,5 po kursie około 1,30, a zamiast tego mam dodany Bonn linię podstawową -13,5 po kursie 1,90 i oczywiście tym nie wszedł, bo Bonn wygrał 9cioma punktami... Ja pierdykam, miał ktoś podobną sytuację?
uwalone grubo
Niech ktoś mi wytłumaczy, jakim sposobem Elias pokonał clayu Souse, Cuevasa i Carreno-Buste, skoro nie może poradzić sobie z jebananym Ghemem w turnieju, który wygrał rok wcześniej.
Wspaniały Polak Zbigniew Stonoga wiedziałby co powiedzieć w takiej sytuacji.
Oby jak najdłużej, na prawdę niezłą solidną koszykówkę dziś grają. Tak jak piszesz % niezły, a pod koszem na +. Malutki 1-1,5 min w drugiej kwarcie słabsze ale tak pozytywnie!Ciekawe jak długo Baskonia bedzie grać na takim %
Źle obstawiłeś i tyle.Sorry za spam, ale może jednak ktoś tak miał?
jak zwykle Real w II połówce przyciśnieCiekawe jak długo Baskonia bedzie grać na takim %
miałem identyczną sytuację i również w koszykówce i również z alternatywnym hcKtoś coś?
Gdzie jedzie? Do Ekwadoru na kolejnego, takiego samego czelka?Proponuję ochłonąć trochę. A co do eliasa. Przecież on gra w turniejach atp, to po co ma się wysilać na jakimś czelku? wziął za udział kasę i jedzie dalej ????
Ne ma co brać pod uwage meczu z Monfilsem bo on ten mecz totalnie wytankował tak jak tamtego dnia Bautista z Bublikiem. W 2 secie Monfils wyrzucał wszystko jak leci.Proponuję ochłonąć trochę. A co do eliasa. Przecież on gra w turniejach atp, to po co ma się wysilać na jakimś czelku? wziął za udział kasę i jedzie dalej ????