http://www.atpworldtour.com/en/rankings/doubles-race-to-londonA Cabale mają szanse na finały?
Ja zostaje przy swoim ????Wysokiej klasy to bym nie powiedział.
Jedynie ludzie, którzy w singlu i w deblu radzą sobie po prostu dobrze.
http://www.atpworldtour.com/en/rankingsA Cabale mają szanse na finały?
I takie wymiany opinii szanuję mocno.Ja zostaje przy swoim ????
I życzę wygranej. Na Granollersa z Sockiem nie grałem, także tylko na zwykłej racji mi nie zależy.Ja ładuje jednak w Kolumbijczyków bo motywacja na pewno będzie, a kursy przesadzone.
2-3
Bosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.Pytanko do ludzi interesujących się NBA. Czy Miami oprócz Wade'a zostało jeszcze jakoś poważnie osłabione? Bo patrzę właśnie na kursy na mecz Orlando vs Miami i dziwi mnie aż taki duży kurs na Heat. Nie śledzę bliżej rosterów, znam tylko poszczególne głośniejsze transfery, ale wydaje mi się że value na Heat bo magicy w tamtym sezonie nie zachwycali
Wielkie dzięki, czyli no betBosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.
Heat to cień zespołu sprzed 2 lat więc takie kursy zupełnie nie mogą dziwić.
Portland naładowane, Lillard naładowany.Do matki sobie szczekaj w ten sposob
Warto grac cos w strone Utah?
Trochę się zgadzam i trochę nie. Heats najsłabsi od wielu lat - tak, ale nie uważam, żeby Heat ze Spoelstrą, Dragicem i Whitesidem nie chcieli walczyć o PO. Nie znam dokładnie aktualnego rosteru Orlando, ale przyjrzę się później temu meczowi jakby ktoś chciał znać moją opinię to można podbijać na priv.Bosh wypada ze względu na kontuzje. Generalnie obecnie celem Heat na pewno nie jest walka o PO i wg. mnie będą jedną ze słabszych ekip na wschodzie. Orlando dokonało kilku transferów, które nie wiadomo jak wpłyną na drużynę, ale to może być ekipa, która odpowiednio poukładana może być mocna w defensywie a z takimi zawsze się ciężko gra.
Heat to cień zespołu sprzed 2 lat więc takie kursy zupełnie nie mogą dziwić.
Bytovia - Arka Over 0,5 HT @ 1,80 Bet365
Polecam !