valentine28
Forum VIP
over 11,5 w tb u dimitrova @1.90
no i pięknie ????
over 11,5 w tb u dimitrova @1.90
Przecież to TOP1 na Twojej liście, więc po kiego grzyba jeszcze płaczesz?Dimitrova powinni zdyskwalifikować tak jak Kyrgiosa bo sprawia, że każdy mecz z jego udziałem wygląda na WTA. Czy przeciwnik Dimitrova nie może grać dobrze całego meczu, zamiast odwalać patologię jak ten bułgarski pokraka...
w rzeczy samejPytanko TB w tenisie na bet365 jest liczony jako 13 gem ?
Może dał mu "ostatnią szanse" ????Przecież to TOP1 na Twojej liście, więc po kiego grzyba jeszcze płaczesz?
To nie jest ranking tylko lista, więc nie ma tu zajmowania miejsc. Jest kretynem, a każdy jego przeciwnik w konfrontacji z nim również staje się jeszcze gorszym po.ebemPrzecież to TOP1 na Twojej liście, więc po kiego grzyba jeszcze płaczesz?
Nigdy w życiu, dałem na Mullera, dlatego mam pretensje do niego że dał się wciągnąć do patologicznej gry przez DimitrovaMoże dał mu "ostatnią szanse" ????
To po co na niego stawiasz/oglądasz jego mecze/whatever? Uzależnienie? ????To nie jest ranking tylko lista, więc nie ma tu zajmowania miejsc. Jest kretynem, a każdy jego przeciwnik w konfrontacji z nim również staje się jeszcze gorszym po.ebem
Pazerność przysłania myślenieTo po co na niego stawiasz/oglądasz jego mecze/whatever? Uzależnienie?
http://zaspany.com/Zna ktos jakies fajne portale/fora o NBA i podesle linki na priv?
Już samo tworzenie takiej listy świadczy o słabości.taka czarna lista
Najczęściej gram przeciw nim bo w 8/10 przypadków to się opłaca. Jednak przypadek Dimitrova jest inny i kolejny raz błędu nie popełnię. Ostatnie mecze dawałem przeciw niemu, raz przegrał a raz wygrał. Potem grał z Pospisilem gdzie chciałem dać na Pospisila ale po ostatniej wpadce się wstrzymałem, a Pospisil wygrał dlatego dziś chciałem znowu dać przeciw temu debilowi. I wychodzi na to, że po raz kolejny się nie uda. Skontrowałem już underem 9,5 gema bo to będzie szybki gładki set dla BułgaraTo po co na niego stawiasz/oglądasz jego mecze/whatever? Uzależnienie? ????
Bo moim zdaniem taka czarna lista powinna działać w dwie strony. Uznajesz kogoś za "patusa" czy jak Ty to tam nazywasz to nie grasz ani na niego, ani przeciw niemu. Proste?
Słabością można nazwać komentowanie postów innych osób nie wstawiając żadnych swoich typów i czekanie aż ktoś poda, a potem chwalenie się że się postawiło i dzięki komuś zarobiłoJuż samo tworzenie takiej listy świadczy o słabości.
Jeśli Keys utrzyma serwis jak w całym meczu to nie ma 1 % szans na toCibulkova zaczęła lepiej grać, połamie Kluczykową teraz? ????