_stan_
Użytkownik
już nie wierzyłem po tym co zrobili w 3 kwarcieKhimik Youzhny @2,65 polecam gorrrąco ????
już nie wierzyłem po tym co zrobili w 3 kwarcieKhimik Youzhny @2,65 polecam gorrrąco ????
o co ci chodziło z tym brakiem przełamań w drugim secie??Czemu ma kreczować ?
O to, że jak to pisał był remis :?o co ci chodziło z tym brakiem przełamań w drugim secie??
Bo mu się mózg przegrzał i teraz zacznie tracić wszystko. Sorry, ale w 2 secie z takim mięśniakiem jak Simon grać prawie wszystko na przewagi przy swoim serwie to nie ma nawet z czym się pokazywać na korcie. Druga sprawa, że przeciwnik też debilCzemu ma kreczować ? ????
Bo palec rozciął ?
Brak przewagi przełamania zapewne.o co ci chodziło z tym brakiem przełamań w drugim secie??
przy stanie 5-4 dla Simona w 2 secie serwował Sock, więc było bez przewagi przełamaniao co ci chodziło z tym brakiem przełamań w drugim secie??
był remis, ale były i przełamania, dlatego pytamO to, że jak to pisał był remis
Nie rób mu tego ????PS. Czarna lista wita
Al ahed v al aklaa over 10 rozny h kurs 1.80
zaraz mu sygnaturki zabraknie ????Nie rób mu tego
Ja pisałem o łamaku a oni z 11 w kapę prowadzą 14 pkt XDMeralco! Co zrobiło w 3 kwarcie.
Panowie,kto oglada kosza to wie,ze ciezko jest utrzymac taki poziom w nastepnej kwarcie. Na Filipinach w 4 kwarcie ,dzieją sie cuda,dlatego kto pograł grubo ,niech przemysli czy nie warto zamykac.
z pewnością widziałeś, że Bate miało karnego pod koniec pierwszej połowy? , ale kurs przyzwoity, trzymam kciukiraz kozie smierć FC Granit 1x @ 2.25 może wał pójdzie xd
Mniejsza o sygnaturkę, zaraz nie będzie na kogo grać :grin: :grin:zaraz mu sygnaturki zabraknie ????
On wie ,ze jak przegra to trafi na czarną listę takze jestem spokojnyo niegoCi co mają Socka niech uspokoją dupy, bo on wcale tego przegrać nie musi ????
:mrgreen::mrgreen:Mniejsza o sygnaturkę, zaraz nie będzie na kogo grać
:browar565:On wie ,ze jak przegra to trafi na czarną listę takze jestem spokojnyo niego