Co masz na myśli, że mecz przerwany? ile sedzia doliczyl?bet niech zwrot robi bo mecz przerwany, kamieniami rzucaja xd tez postawilem ze bedzie 3 bramka;(
Co masz na myśli, że mecz przerwany? ile sedzia doliczyl?bet niech zwrot robi bo mecz przerwany, kamieniami rzucaja xd tez postawilem ze bedzie 3 bramka;(
Czyli jest szansa walczyc o zwrot np w sts? ???? wiem, że jak przerwą mecz i nie dograją w ciągu 48h to zwrot.wątpie by wznowili, przerwał w 85 minucie i pewnie na tym zakończy i dadzą walkower jak rzucali kamieniami
Zależy od bukmachera.no zwrot bankowy jak przerwany
Nie byłbym taki pewien.no zwrot bankowy jak przerwany
Nic nie pisz.... bo to jest aż eh.... hahaha sam się śmieje ironicznie ???? Przed chwilą 3ka Paulo... i 7-19 ehhhAle dramatyczny poziom spotkania w Brazylii.
Nie byłbym taki pewien.
Ja mówię o piłce nożnej.Nic nie pisz.... bo to jest aż eh.... hahaha sam się śmieje ironicznie ???? Przed chwilą 3ka Paulo... i 7-19 ehhh
Nie wiem, bo nie wszystkie buki mają jednakowy zapis. W każdym razie, j/w, zamiast być tak pewnym swego (i się rozczarować) lepiej zapytać supportu.przerwany to przerwany a jak zweryfikują na walkower 0:3 to win?
aaaa łoki dokiJa mówię o piłce nożnej.