>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [39]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Stwierdzam, że jednak Atletico PR to jest dramat wyjazdowy. Jak atakują to albo we trzech/czterech, albo na stojąco próbują poklepać na środku boiska i laba do przodu. Jak ktoś tu strzeli to z przypadku bo gospodarze to wyglądają jakby wyszli bo musieli i stoją sobie na 30 metrze i czasami wyjdą z kontrą.
No ja właśnie i chyba zaraz wyłączę bo w 1 lidze u nas bywają lepsze mecze.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Atletico - America Over 0.5 @1.83
Jeszcze ponad 35 min, aż żal nie spróbować ????
Wierz mi że tu się NIC nie dzieje. Jak wpadnie to z przypadku albo nagle coś im się odmieni i uznają, że jednak remis nikomu nic nie daje.
Ale wygląda to dramatycznie.
Trzeba było grać jednak ten DNB ale nie spodziewałem się, że Atletico zagra na takiej wyjebce. No chyba, że oni są aż tak słabi na wyjazdach, nie wiem może u siebie mają jakiś gumisok czy cholera wie.

pablokon7 29

pablokon7

Użytkownik
Ostatnio w 15 minucie probowałem Valladolid over 0,5, grali w przewadze od bodajze 75 minuty i jako jedyny przy kursie 1,11 nie wszedl a ładny plus byłby...bo Celta i Mallorca pokryly swoje typy a jw kolega pisal to zenada a nie mecz to ostroznie bym tutaj z tym typem

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
widzi mi sie over 204.5 miedzy cavs-knicks
buzkova na⛔
linia dosc niska a w tych sparingach u Siebie cleveland lubi natrzaskac punktow a Knicks jakos tak swoje rzucaja, linia chyba wystawiona z zasadniczego.. pobieram

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
widzi mi sie over 204.5 miedzy cavs-knicks
buzkova na⛔
O pojawiły się linie. To zerknę sobie od razu.
Z NYK na dwoje babka wróżyła. Niby ofensywa powinna być lepsza ale czy na pewno ? Rose to dla mnie po tych kontuzjach ceglarz, Carmelo to samo. Do tego wzmocnili defensywę Noah i Lee. Cavs też fajnie bronią a w openerze będzie spinka na defensywe.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
To jest poziom polskiej 2 ligi naprawdę.
Antyreklama brazylijskiej piłki. Na chodzonego masa niedokładności, totalnie bez pomysłu.
Jak to się nie skończy 0:0 to będzie dziwne.
Czas przełączyć na NHL przynajmniej coś się dziać będzie.

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
No to powiedziałeś. Gość się machnął przy wybiciu i piłka wpadła pod nogę gościowi i już ciężko było zjebać. Ofc wpadło nie dla tych co miało :p A dośrodkowanie było z rożnego i było tak fatalne że szkoda gadać ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom